Denní horoskop VODNÁŘE na 12. 1. 2023

Vodnář 12. 1. 2023

Vodnáři, možná bude lepší, když se dnes budete držet dál od svého současného milostného partnera. Váš přítel má velmi vyčerpávající potíže s rodinou a v zaměstnání a nebude mít nejlepší náladu. Pokud se spolu setkáte, může vás partner zastihnout v nevrlé a nekomunikativní náladě a vy se můžete stát adresátem nevlídných slov. Buď se připravte na to, že se s tím vyrovnáte, nebo se dnes večer věnujte něčemu jinému.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V poslední době si užíváte celé tempo, klima a atmosféru romantiky a dnešek není výjimkou. Nebeská konfigurace vás postupně sbližuje s jinou osobou. Centimetr po centimetru, pomalu, ale jistě. Dáváte tomu opravdu přednost před tím, abyste se do něčeho hrnuli, protože vám to na každém kroku dodává jistotu a bezpečí. Touha vašeho srdce by se mohla naplnit.

Práce

Pokračujte v dobré práci, kterou jste včera začali. Tempo roste, tak teď nepolevujte. Pokud něco, máte dnes více energie než včera, tak ji nasměrujte do své práce, místo abyste ji promarnili.

Peníze

Obtížný tranzit by mohl zhatit vaše finanční plány. Chcete co nejrychleji zvětšit to, co máte, ale je lepší počkat do příštího týdne. Uprostřed týdne se napětí zvedne, což může být skvělé pro vydělávání velkého množství peněz. Pracovní podmínky jsou také příznivé, ale váš pracovní život by mohl být v rozporu s vašimi sny.

Zdraví

Dnešní tranzit si můžete užít, protože je to čas, kdy se můžete intenzivně věnovat sami sobě a svým osobním potřebám. Ve skutečnosti je to skvělý tranzit pro péči o tělo. Užívejte si to, že jste hodně přitažliví. Nechte se ostříhat, udělejte si nehty, dopřejte si masáž, aby vaše pleť byla krásná a zářivá, naložte se do vany s pravými okvětními lístky růží. Dopřejte si zdravé potěšení a na nic se neptejte: pokud je to zdravé, zasloužíte si to!

Přečtěte si také