Denní horoskop VODNÁŘE na 12. 10. 2022

Vodnář 12. 10. 2022

Příliš mnoho večírků by mohlo způsobit, že se budete cítit trochu pod psa. Jídlo a pití bylo sice skvělé, ale dnes raději jezte obyčejnou, ale výživnou stravu. Možná se vám nechce cvičit, ale svižná procházka nebo lekce jógy by mohly být tím, co potřebujete. Vyčistí vám to také hlavu. V polovině odpoledne byste měli být opět sami sebou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek přináší do života a vztahů optimismus. Pokud jste se v poslední době cítili pod tlakem událostí, které se zdály být mimo vaši kontrolu, využijte pozitivní energie ve vzduchu k tomu, abyste se uvolnili, zapomněli na své starosti a vyvinuli společné úsilí, abyste se šli podívat na nějakou výstavu nebo absolvovali nějaký kurz. Ať už ale uděláte cokoli, udělejte to společně.

Práce

Někdo vám svým přístupem ztěžuje efektivní spolupráci. Rádi byste s touto osobou navázali přátelství nebo alespoň určitý kamarádský vztah, ale ona by raději udržovala vztah na povrchnější úrovni.

Peníze

Míříte do období velkého bohatství, pokud jde o finance a informace, které vám pomohou získat větší jistotu. Jste nyní neuvěřitelně senzibilní. Vesmír míchá vaší oblastí karmy, minulých životů a institucí, takže se zaměřte na tyto oblasti, abyste vydělali více peněz, našli nové nápady na jedinečné výrobky a služby nebo našli místa, kam investovat své peníze pro maximální zisk.

Zdraví

Děláte skvělou práci, když se staráte o druhé, ale otázka zní: jak jste na tom vy? Emocionální tah, který vás táhne k péči o druhé, vás nutí zanedbávat péči o sebe sama. To nemůže být dobré pro vaši vlastní rovnováhu. Začněte dnes horkou koupelí s několika kapkami eukalyptového oleje. Eukalyptus probouzí naši vnitřní touhu uspět a čerpat z vlastních zdrojů k dosažení svých cílů. Tento esenciální olej najdete v internetovém nebo běžném obchodě se zdravou výživou a určitě byste ho měli mít!

Přečtěte si také