Denní horoskop VODNÁŘE na 12. 3. 2023

Vodnář 12. 3. 2023

Vodnáři, dnes se cítíte nesmírně romanticky a vášnivě. Pokud jste se rozešli s partnerem nebo milovanou osobou, je to vhodný den k nápravě. Proč si neudělat rezervaci v intimní restauraci? Večer venku může být přesně to, co potřebujete, abyste znovu zažehli jiskru. Jistě máte dost vášně na to, abyste jiskru vybičovali k trvalému plameni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky zvláštnímu uspořádání planet se vám dnes může zdát, že je horko silné. Blízký vztah, do kterého jste zapojeni, může projít zásadní, ale velmi pozitivní transformací, která vám vyrazí dech. Ačkoli se vám může zdát, že se tempo příliš rychle zrychluje, zjistíte také, že se upevňuje v hlubší a silnější rovině.

Práce

Dostali jste zelenou, tak sešlápněte pedál. Váš originální a jedinečný přístup se dočká v průběhu dne velké pochvaly a odměny, takže se nebojte před svým okolím pochlubit svými nápady. Úspěch se dostaví!

Peníze

Na vašem pracovišti dochází ke změnám, které přicházejí shora. Některé z nich jsou rutinní, jiné se zdají být revoluční. Místo toho, abyste se bránili, zkuste se raději nechat unášet proudem převládající energie. Možná zjistíte, že z toho můžete mít osobní prospěch na finanční úrovni. To vám zase umožní přístup k nejrůznějším informacím, které vám mohou pomoci v profesním životě.

Zdraví

Máte skvělé nápady, ale je důležité stanovit si priority. Nejdřív to nejdůležitější: jak na vás v těchto dnech působí vaše tělo? Tělo je pro nás tak dobrým přítelem; musíme se snažit být k němu stejně dobří jako ono k nám. Zvažte právě teď, co si myslíte, že by pro vás bylo dobré: více nebo méně pohybu? Více nebo méně spánku? Více nebo méně určitých potravin? Od vizualizace se odvíjí stanovení cílů; od cílů se odvíjí síla ke každodenním činům.

Přečtěte si také