Denní horoskop VODNÁŘE na 13. 2. 2023

Vodnář 13. 2. 2023

Vodnáři, dnešní setkání s přáteli by vás mohlo poněkud zneklidnit, protože někdo, kdo se ho zúčastní, by mohl vyslovit názor nebo možnost, která se vám bude zdát poněkud šokující. Tento názor však bude pravděpodobně založen na fámách, pomluvách a dalších dezinformacích, takže by bylo dobré navrhnout, aby se tyto pojmy prozkoumaly a zjistila se fakta. Pravděpodobně se ukáže, že jsou mnohem pozitivnější, než dnes slyšíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Emoce se dnes mohou nahromadit a být poměrně intenzivní. Budete je však také schopni vyjádřit harmonickým způsobem, aniž by došlo k jakémukoli narušení. Pokud jste měli problém upřímně si promluvit se svým partnerem (současným nebo budoucím), pak se můžete cítit inspirováni tím, že prostě začnete a uvidíte, kam vás to povede. Přestaňte se tolik obávat a nechte se unášet proudem.

Práce

Dnešní energie zintenzivní vztahy s lidmi spojenými s vaší prací. Pokud v minulých dnech došlo k drobným hádkám, očekávejte, že vypukne totální válka. Pokud vztahy probíhaly hladce, očekávejte zvýšení platu nebo povýšení.

Peníze

Aspekty ve vašem sektoru kariéry vás znovu přivedou do kontaktu s lidmi a projekty z minulosti. V této oblasti svého života máte takové štěstí, že možná budete muset odmítnout některé práce, které vám přijdou do cesty. Vyhněte se nadměrnému stresu tím, že si dopřejete potřebný odpočinek. Šťastný aspekt ukazuje, že vaše pracoviště je zaplaveno kreativitou a dobrou vůlí. Stojíte za všemi těmito pozitivními změnami? To víte s jistotou jen vy.

Zdraví

Díky energii dnešního aspektu byste se mohli cítit velmi hravě. Pro normálně poslušného a zodpovědného jedince je to jako výlet do parku. Možná budete mít poprvé po dlouhé době chuť tančit, nebo možná dokonce trochu tančit pod peřinou, jestli rozumíte... Každopádně vás dnešní planetární konjunkce vystaví spoustě prvotní energie. Jak si vede váš cvičební režim?

Přečtěte si také