Denní horoskop VODNÁŘE na 13. 5. 2023

Vodnář 13. 5. 2023

Je pravděpodobné, že vás brzdí určité traumatické události z minulosti. Než budete moci ve svém životě učinit další pokrok, Vodnáři, musíte se s těmito bolestnými vzpomínkami naposledy vypořádat. Pokud vám připadá příliš děsivé, abyste to zvládli sami, vyhledejte odbornou pomoc. Zjistíte, že sebrat odvahu k tomuto náročnému citovému úklidu je více než polovina úspěchu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt vás staví před určité dilema, zejména proto, že si nejste jisti, jak si stojíte ve svém posledním vztahu. Rádi byste svému novému partnerovi řekli, že máte určité potřeby, které byste chtěli, aby čas od času zohlednil, pokud to není příliš náročné. Pokud vás odmítne vyslechnout, pak uveďte v život plán B.

Práce

Jste v pozici, kdy můžete získat velké ocenění nebo nějakou cenu. Přijměte ji s vděčností a důvěrou. Pokud je to možné, dopřejte si slavnostní večeři nebo malý večírek. Dosáhli jste důležitého milníku; nebojte se s ním pochlubit.

Peníze

Tento týden máte pevný základ, na kterém můžete stavět své stávající bohatství. Chcete se svými penězi naložit netradičně, ale nyní je lepší být v odhadech trochu konzervativnější. Je však skvělý čas na zkoumání divočejších aspektů investování.

Zdraví

Aspekt dne vám poskytne potřebnou pomoc s břemenem, které nesete v souvislosti s tím, jak to všechno dopadne. Planety vás zbaví tlaku a řeknou: Jen se dívejte. O to se tento měsíc musíte pokusit. Jen se dívejte, jak se život odvíjí bez námahy jako vždycky – tedy když se mu nebudete plést do cesty. Přispějte svým dílem tím, že se budete správně stravovat a alespoň třikrát týdně cvičit. Pak nechte nebeskou atmosféru působit.

Přečtěte si také