Denní horoskop VODNÁŘE na 13. 7. 2022

Vodnář 13. 7. 2022

Vodnáři, ať už využíváte jakékoliv schopnosti nebo nadání k dosažení svých současných cílů, může se zdát, že jste zablokováni. To by mohlo vyvolat pocit frustrace, pokud to dovolíte, ale nespadněte do této pasti. Pokud se vám nedaří získat motivaci, zaměřte se na něco jiného, třeba na činnost, kterou jste dosud nezkoušeli. To by mohlo vaši mysl znovu nastartovat a zároveň umožnit, aby vaše ostatní schopnosti nabraly na obrátkách.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte možnost pozvat několik lidí, udělejte z toho romantickou událost, protože planetární energie budou přítomné povzbuzovat k flirtování a hvězdné náladě, jak jen to půjde. Pokud hledáte lásku, pak nezapomeňte pozvat několik vhodných lidí, abyste si mohli zahrát pár vlastních romantických her. Udělejte si z jídla co nejsmyslnější zážitek.

Práce

Vaše snivá, fantazijní povaha je užitečná, ale pouze pokud je spojena s koncentrací a soustředěním. Pokud nejste ve svém přístupu disciplinovaní, pak dnes nedosáhnete svých cílů. Snažte se spojit kreativitu s tvrdou prací.

Peníze

Tento týden se kolem vašeho peněžního života odehrává spousta astrologických aktivit. Aspekty ve vašem domě vztahů urovnávají vztahy mezi mužskou a ženskou energií. Věnujte větší pozornost tomu, za co doma utrácíte. Může to být více, než si myslíte.

Zdraví

Změny vám nejsou cizí, ale možná bude nutné trochu omezit svou osobní sílu, abyste svou schopnost konstruktivně se měnit usměrnili. Představte si, že jste svým vlastním otcem i matkou (v závislosti na vašem věku to bude snazší nebo těžší) a vytváříte si své hranice - své jednání a vyjadřování, své limity ve vztazích, své požadavky v zaměstnání - a jste také zodpovědní za to, že o sebe pečujete jídlem, odpočinkem, pohybem a láskou, které potřebujete k přežití. Nezapomeňte se hodně pozitivně posilovat!

Přečtěte si také