Denní horoskop VODNÁŘE na 14. 2. 2023

Vodnář 14. 2. 2023

Dnešní den by pro vás měl být velmi rušný, Vodnáři, protože komunikace týkající se obchodních záležitostí by vám mohla zabrat hodně času. Mohou se týkat vašich vlastních cílů nebo cílů přátel či skupiny, s níž jste spojeni. Ať už se jedná o cokoli, měli byste pociťovat silné nadšení a optimismus. Úspěch je rozhodně ve vzduchu. Snažte se však nevyčerpávat. Dělejte si občasné přestávky. Nezapomínejte, že zítra budete muset pokračovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se ocitnete na pokraji navázání neobvyklého vztahu. Ten by mohl být zcela odlišný od všeho, co jste dosud zažili. Podnítí to váš zájem o celou řadu nových aktivit a také to bude znamenat, že získáte velmi zajímavé přátele. Možná vám bude chvíli trvat, než se vášnivěji zapojíte, ale tuto výzvu si užijete.

Práce

Někdo se chystá udělat díry ve vašem rozsáhlém, průlomovém plánu, na kterém jste pracovali. Možná jste měli v plánu nějaký nový vynález. S největší pravděpodobností bude mít problém obstát v kritice, která se na vás snese.

Peníze

Tento týden se pro vás týká vztahů, které vás nepodporují. Chcete se posunout vpřed směrem k finančním a pracovním cílům. Rozhodovat se můžete mezi tím, zda si na vás posvítí jako na jednotlivce, nebo zda budete členem skvělého týmu. Část z vás chce posílit své ego, ale ta druhá, chytřejší část si uvědomuje, kde je váš chleba – sloužit většímu dobru.

Zdraví

Během této planetární konjunkce se můžete cítit velmi povzneseně. V těchto dnech je ve vás cosi intelektuálního: možná vyřešíte velkou emocionální záhadu, která vás trápí už několik měsíců, nebo alespoň pokročíte. Dopřejte si tento týden každý den třicet minut cvičení. Okysličená krev vám pomůže zvýšit jasnost mysli, zatímco následné uvolnění vás ochrání před jakoukoli duševní úzkostí.

Přečtěte si také