Denní horoskop VODNÁŘE na 14. 5. 2022

Vodnář 14. 5. 2022

Vodnáři, možná se budete chtít vydat na malý výlet do minulosti a navštívit staré přátele. Mohli byste se přistihnout, jak se zasněně probíráte svými dobrými i špatnými vzpomínkami. Toto období je výborné k tomu, abyste se vypořádali s některými negativnějšími vazbami na svou minulost. Pokud má váš partner v tuto chvíli trochu obavy z toho, že se vracíte do minulosti, uklidněte ho.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes večer chystáte na rande, váš dojem z potenciálního partnera se bude v důsledku aktuální astrální konfigurace měnit. Nebudete schopni si je představit. Možná bude lepší, když se o to ani nebudete pokoušet, protože by to mohlo zničit kouzlo, které by se mezi vámi mohlo vytvořit, pokud to necháte být.

Práce

Vytvořili jste si situaci, ve které se necítíte úplně dobře. Někde na cestě jste ztratili spojení se svým pravým já a svým skutečným cílem. Nezůstávejte v této obtížné pozici. Je na čase, abyste se posunuli dál.

Peníze

Tento týden máte pevný základ, na kterém můžete stavět své stávající bohatství. Chcete se svými penězi naložit netradičně, ale nyní je lepší být v odhadech trochu konzervativnější. Je však skvělý čas na zkoumání divočejších aspektů investování.

Zdraví

Planetární konjunkce bude stimulovat vaše emoce – a to je hodně, s čím se musíte potýkat! Udržujte svou emocionální povahu na uzdě tím, že se uzemníte prostřednictvím pozitivních pozemských aktivit. Může to být cvičení, spánek, jídlo, milování – jakákoli činnost pozitivně soustředící se na vaše tělo. Dávejte si pozor, zda vaše emoce neovládají vaši každodenní rutinu, a bojujte s touto tendencí. Využijte sílu dnešní energie k tomu, abyste se drželi svého plánu a zůstali soustředění a odhodlaní.

Přečtěte si také