Denní horoskop VODNÁŘE na 14. 7. 2022

Vodnář 14. 7. 2022

Vodnáři, mnoho vašich osobních cílů bylo splněno nebo se na nich pracuje a vy se cítíte nadšení. Lidé ve vašem okolí však mohou mít natažené ruce. Možná budete požádáni, abyste přispěli na charitativní účely nebo poskytli osobní půjčky lidem, které dobře neznáte. Chcete pomáhat, kdykoli můžete, ale buďte nyní vybíraví v tom, komu pomáháte. Někteří mohou být méně než důvěryhodní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemá smysl se skrývat, pokud jde o jednu konkrétní osobu, a doufat, že si vás přesto všimne. Současná astrální konfigurace naznačuje, že jsou více než odhodláni s vámi mluvit, protože mají vnitřní pocit, že byste si spolu velmi dobře rozuměli. Proč nejste odvážní a nezkusíte to? Právě teď nemáte co ztratit.

Práce

Pokud půjdete s proudem, bude pro ostatní těžké vás vyčlenit z davu. Udělejte něco, čím vyniknete. Zkuste dramatický a kreativní přístup. Ostatní nebudou schopni odolat vašemu uměleckému stylu, pokud bude prezentován vkusně.

Peníze

Tento týden se kolem vašeho peněžního života odehrává spousta astrologických aktivit. Aspekty ve vašem domě vztahů urovnávají vztahy mezi mužskou a ženskou energií. Věnujte větší pozornost tomu, za co doma utrácíte. Může to být více, než si myslíte.

Zdraví

Vaše schopnost zvládat náročný život má mnoho společného s tím, co jíte a pijete, zda pravidelně cvičíte a jak se staráte o své tělesné potřeby. Podívejte se jasně na své stravovací návyky a pohybový režim. Dokážete si častěji připravovat vlastní jídlo, začínat od základu, místo toho, abyste si jen nechávali nosit jídlo ze sousední restaurace nebo si ohřívali hotové jídlo? Můžete přidat více zeleniny místo toho, abyste si přidávali druhou porci masa? Jsou to maličkosti, které vám mohou stát v cestě ke zdravějšímu životnímu stylu. Prvním krokem je uvědomění si této skutečnosti.

Přečtěte si také