Denní horoskop VODNÁŘE na 15. 1. 2023

Vodnář 15. 1. 2023

Nečekané předtuchy a pocity se mohou ukázat jako příliš silné, zejména pokud cítíte, že se blíží události, které nejsou zrovna příjemné. Tyto pocity vám nejsou posílány proto, aby vás znepokojovaly nebo rozrušovaly, ale aby vám napověděly, jak se s těmito možnostmi vypořádat. Možná se také budete muset vypořádat s vlastními pochybnostmi o sobě samých. Zaberte, udělejte, co můžete, a zajistěte si pozitivní výsledek. Pamatujte, že je možné proměnit slámu ve zlato!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to dobrá příležitost, abyste si udělali čas na sdílení toho, co k sobě skutečně cítíte, a abyste ve svém současném vztahu iniciovali novou úroveň sounáležitosti. Astrální vliv vás oba vybízí k tomu, abyste vyrazili ven a užili si objevování celé řady nových aktivit, které pohltí vaši pozornost a ještě více posílí vaše pouto. Ukažte si navzájem, jak moc vám na sobě záleží.

Práce

Díky dnešní planetární energii budete agresivnější než obvykle. Budete trvat na tom, abyste se postarali o svůj vlastní program na úkor ostatních. Místo toho byste se měli více zaměřit na rovnováhu a harmonickou spolupráci s lidmi kolem sebe.

Peníze

Obtížný tranzit by mohl zhatit vaše finanční plány. Chcete co nejrychleji zvětšit to, co máte, ale je lepší počkat do příštího týdne. Uprostřed týdne se napětí zvedne, což může být skvělé pro vydělávání velkého množství peněz. Pracovní podmínky jsou také příznivé, ale váš pracovní život by mohl být v rozporu s vašimi sny.

Zdraví

Rušná doba může rozptylovat, proto dbejte na to, abyste při rozhodování zpomalili svou mysl. Soustřeďte se na to, abyste se zklidnili, zatímco věci kolem vás se zrychlují. Abyste si pomohli udržet emoce na uzdě, zkuste dvakrát týdně cvičit jógu. Zaměřte se na hluboké dýchání, pravidelnými nádechy rozšiřujte plíce a stimulujte cirkulaci čerstvé krve do životně důležitých orgánů. Díky tomuto druhu TLC se budete cítit a vypadat zářivě v každém okamžiku.

Přečtěte si také