Denní horoskop VODNÁŘE na 15. 2. 2023

Vodnář 15. 2. 2023

Vodnáři, váš domov by dnes mohl potřebovat nějakou práci. Vy a ostatní členové vaší domácnosti byste se mohli rozhodnout spojit síly a vše dokončit. Může se jednat o pouhý důkladný úklid, nebo to může znamenat nějaké větší opravy, třeba instalatérské nebo elektrikářské. Pokud se jedná o druhou možnost, není dobrý nápad pokoušet se o to sami. Mohlo by se jednat o věci, které jsou složitější, než se zdá. Nebojte se zavolat odborníka.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konstelace podporuje transformaci ve vašem vztahu. Ačkoli to není snadné a rozhodně se to nedá zvládnout za den, možná ani za měsíc, je moudré s tím začít. V tomto případě to zahrnuje rozhodnutí, kam byste se oba ideálně chtěli dostat, a pak se podívat na to, co je třeba změnit, abyste se tam oba dostali.

Práce

Hlava vám říká, že máte jít jedním směrem, zatímco nohy vás vedou úplně jinam. Stručně řečeno, plýtváte spoustou energie na boj se sebou samými. Místo toho, abyste se nechali strhnout tímto vnitřním konfliktem, ustupte a získejte nadhled.

Peníze

Tento týden se pro vás týká vztahů, které vás nepodporují. Chcete se posunout vpřed směrem k finančním a pracovním cílům. Rozhodovat se můžete mezi tím, zda si na vás posvítí jako na jednotlivce, nebo zda budete členem skvělého týmu. Část z vás chce posílit své ego, ale ta druhá, chytřejší část si uvědomuje, kudy vede vaše cesta – máte sloužit většímu dobru.

Zdraví

Příliš pečlivé sledování vašeho chování může vést k tomu, že vás vnitřní kritik odsoudí a nepomůže vám dostat se tam, kam chcete. Udělejte si široký plán toho, co chcete v následujících týdnech udělat pro své zdraví. Soustřeďte se na to, co chcete jíst a čemu se chcete vyhnout. Zaměřte se na čas, který bude potřeba k úspěšnému začlenění několika hodin cvičení každý týden. Díky předvídavosti a plánování možná zjistíte, že to není tak těžké, jak to vypadá.

Přečtěte si také