Denní horoskop VODNÁŘE na 15. 7. 2022

Vodnář 15. 7. 2022

Zoufalý přítel může potřebovat povzbudit. Vaše schopnost pečovat a soucitně naslouchat se rozhodně osvědčí, Vodnáři. Dávejte pozor, abyste do sebe nevstřebali nic z jeho sklíčenosti. Váš život by se měl i nadále vyvíjet dobře, profesní úspěchy povedou k novým přátelstvím a cílům. Držte se svého nadšení a optimismu a zároveň projevujte soucit s ostatními.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie může znamenat, že se vás partner (současný nebo budoucí) rozhodne překvapit a vezme vás někam na zcela nečekané místo. Nejenže to bude docela převratný zážitek, ale mohlo by to mezi vámi i znovu zažehnout plamen, který byl v poslední době možná trochu utlumený. Probudí to také váš zájem o téma, které vám již dlouho leží na srdci.

Práce

Najděte mezeru v plánu. Ostatní lidé si možná stanovili určitá pravidla, která je třeba dodržovat, ale vy víte, že jste daleko nad rámec těchto pravidel. Pokud někdo dokáže najít způsob, jak se z nich vysmeknout, jste to vy. Kouzlete a nechte vyniknout svůj talent.

Peníze

Tento týden se kolem vašeho peněžního života odehrává spousta astrologických aktivit. Aspekty v oblasti vztahů urovnávají vztahy mezi mužskou a ženskou energií. Věnujte větší pozornost tomu, za co doma utrácíte. Může to být více, než si myslíte.

Zdraví

V této době je dobré zvýšit svou sílu. Ať už běžně cvičíte cokoli, zaměřte se na posilování. Pokud běháte, snažte se zvýšit sílu v horní části těla, abyste odlehčili kyčlím. Pokud obvykle cvičíte jógu, nahraďte ji jednou týdně posilováním, abyste v budoucnu zvýšili svou schopnost udržet pozici. Pokud upřednostňujete jednu stranu těla, posilujte tento měsíc tu slabší.

Přečtěte si také