Denní horoskop VODNÁŘE na 16. 2. 2023

Vodnář 16. 2. 2023

Vodnáři, dnes se možná budete rozčilovat nad svérázností přátel, kolegů, partnerů a dětí víc než obvykle. Nervy by mohly být napjaté a temperament kolem vás by mohl být rozjitřený. V takových chvílích je nejlepší zůstat soustředěný a snažit se být svým obvyklým vřelým a přátelským já. Žádné trvalé roztržky pravděpodobně nevzniknou, ale napětí ve vztazích s ostatními může způsobit nepříjemný den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete mít jedinečnou příležitost říct někomu, jak moc vám na něm záleží. Pokud jste to již nějakou dobu neudělali, pak by bylo dobré udělat nějaké velké gesto a buď ho vzít na dobrodružnou cestu, nebo mu koupit dárek, který ho povzbudí k tomu, aby prozkoumali potenciál vašeho skvělého partnerství.

Práce

Spojte se s lidmi, kteří mají velké myšlenky. V den, jako je ten dnešní, je nebude těžké rozpoznat. Jsou to lidé, kteří myslí pozitivně, jsou šťastní a nebojí se podstoupit velké riziko. To jsou vaši spojenci. Spojte se s nimi v této době.

Peníze

Tento týden se pro vás týká vztahů, které vás nepodporují. Chcete se posunout vpřed směrem k finančním a pracovním cílům. Rozhodovat se můžete mezi tím, zda si na vás posvítí jako na jednotlivce, nebo zda budete členem skvělého týmu. Část z vás chce posílit své ego, ale ta druhá, chytřejší část si uvědomuje, kde je váš chleba – sloužit většímu dobru.

Zdraví

Dnešní aspekt zdůrazňuje vaši emocionální povahu. Můžete k někomu cítit silnou náklonnost a cítit se naprosto odmítnuti, pokud vám ji neopětuje. Možná budete chtít někomu říct, jak se cítíte, ale nebudete schopni najít vhodná slova. Zkuste si během dne udělat několik hlubokých dechových cvičení. Při nádechu počítejte do deseti, při výdechu do dvaceti a s výdechem nechte odplynout všechny negativní pocity, napětí a zášť.

Přečtěte si také