Denní horoskop VODNÁŘE na 16. 3. 2023

Vodnář 16. 3. 2023

Vodnáři, dnes by vám mohlo zabrat hodně času studium filozofických či metafyzických konceptů nebo třeba starověké či cizí kultury. Vaše mysl je nyní obzvláště bystrá a pronikavá, takže byste si měli více všímat, rychleji se učit a více si zapamatovat z toho, co čtete. Jedinou nevýhodou je možná únava očí a bzučení mysli. Než půjdete spát, projděte se.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní příznivé planetární uspořádání naznačuje, že ačkoli máte pocit, že vašemu vztahu něco chybí, něco důležitého se právě začíná rozvíjet. Jste svědky ztráty triviálnější úrovně vztahů a jejího nahrazení hlubším uvědoměním si toho druhého jako lidské bytosti, která je nekonečně milá. Brzy si uvědomíte, jak skvělý pár ve skutečnosti jste.

Práce

Přemíra požitkářství je pro vás dnes velkým tématem. Během pracovního dne se vám může stát, že budete mít neustále chuť na jídlo. Možná vám někdo nabídne pamlsek nebo sladkost ze sklenice. Do půlky odpoledne jste celou sklenici vyprázdnili.

Peníze

Tento týden se možná snažíte přijít na způsob, jak mít svůj koláč a zároveň ho sníst. Vaše mysl pracuje přesčas, aby vás dostala z finančních závazků, které můžete mít, a vesmír vám pomůže dostat se na další úroveň. Než něco podepíšete, nezapomeňte si překontrolovat všechna čísla.

Zdraví

Vyznat se ve správném postupu pro váš domov bude dnes snadné. Pokud vaše kuchyně potřebuje vymalovat, naplánujte si to na nadcházející víkend. Pokud potřebují vaše nože nabrousit, abyste si vaření více užili (cože, nože nabrousit?), pusťte se do toho. Je důležité zlepšit kvalitu života v kuchyni u sebe doma. Ať už to pro vás znamená cokoli, srdcem vašeho domova je kuchyně, protože bez výživy bychom tu nebyli.

Přečtěte si také