Denní horoskop VODNÁŘE na 16. 4. 2022

Vodnář 16. 4. 2022

Vodnáři, můžete se cítit osaměle a nejistě kvůli nedostatku kontaktu s blízkým přítelem nebo milostným partnerem. Možná si říkáte, jestli na vás dotyčná osoba nezapomněla nebo jestli se o vás už prostě nezajímá. Udělejte si čas a pokuste se s touto osobou navázat kontakt. Možná zjistíte, že nešlo o žádné zanedbávání a že váš vztah je pevný. Bude pro vás lepší, když to budete řešit přímo, než když budete spekulovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento planetární tranzit vás může zapojit do mnoha milostných her, bez kterých byste se mohli obejít. Obvykle je pro vás dost těžké přijít na to, co k určité osobě hluboko uvnitř cítíte, a když musíte zjistit, proč se chová tak, jak se chová, a co ji motivuje, může to být pro vás zdrcující. Prostě se nechte unášet proudem.

Práce

Ať už jste dnes v práci, nebo ne, určitě budete nakupovat online pomůcky a nástroje související s prací. Nemůžete si pomoci, ale hledáte věci, díky kterým bude váš pracovní den probíhat mnohem efektivněji. Neváhejte a nakupujte.

Peníze

Vaše znamení se nyní vyznačuje expanzí a štěstím, stejně jako změnami a prozřením. To vše naznačuje, že máte mnohem více štěstí než obvykle, zejména v oblasti peněz. Aspekty ovlivňují vaše osobní i profesní vztahy. Určitě dejte najevo, že hledáte pomoc s hledáním nového zaměstnání nebo s investičními plány. Někdo, koho znáte, vám bude schopen pomoci.

Zdraví

Během několika následujících týdnů bude důležité udržet si strukturu svých zdravotních návyků. Vzorujte své chování jeden den po druhém a dodržujte základní program. Váš program musí zahrnovat velmi dobrý noční odpočinek, minimálně osm velkých sklenic vody každý den a velké množství čerstvých produktů ve vaší stravě. To není pro vaše tělo mnoho, uvážíme-li, kolik toho pro vás bez reptání dělá! Pokud si však vaše tělo stěžuje, berte to vážně.

Přečtěte si také