Denní horoskop VODNÁŘE na 16. 5. 2022

Vodnář 16. 5. 2022

Tento den je ideální pro zahájení tvůrčí činnosti, Vodnáři. Máte mnoho nápadů a tvůrčích choutek. Dnes je čas si jeden z nich vybrat a udělat první krok k uskutečnění své vize. Zjistíte, že se změní forma. To však není důvod k tomu, abyste se nechali odradit. Je to součást normálního vývoje každého uměleckého díla. Klíčové je zde začít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ukažte své nadšení pro svého milovaného ještě dnes. Současné planetární uspořádání vás vybízí k tomu, abyste se podělili o své skutečné pocity a neskrývali se za nezúčastněný cynismus. Mnohem příjemnější chvíle prožijete, pokud dokážete být upřímní a dáte najevo, že to, co říkáte, myslíte skutečně vážně. Darujte jim originální dárek, abyste jim to opravdu sdělili.

Práce

Formuje se důležitá myšlenka. Jste v první fázi realizace nápadu a jeho proměny ve skutečnost. Začala důležitá fáze. Jedná se o fázi manifestace. Nedovolte, aby vás v tomto období přemohl strach z neúspěchu. Podaří se vám uspět.

Peníze

Tento týden máte pevný základ, na kterém můžete stavět své stávající bohatství. Chcete se svými penězi naložit netradičně, ale nyní je lepší být v odhadech trochu konzervativnější. Je však skvělý čas na zkoumání divočejších aspektů investování.

Zdraví

Dnešní nebeská energie vytváří ohnisko emocionálního podráždění, ale vy můžete tuto energii přeměnit na soucit. Tento týden musíte dodržovat svůj fyzický režim, abyste se vyhnuli často frustrujícím vlastnostem tohoto aspektu. Pokud spalujete přebytečnou energii pokud možno v posilovně, v běžeckých botách nebo v plavkách, je pravděpodobnější, že při obtížných rozhodnutích týkajících se těch, které máte rádi, budete používat spíše své srdce než rozum. Doporučuje se také vaření.

Přečtěte si také