Denní horoskop VODNÁŘE na 16. 6. 2022

Vodnář 16. 6. 2022

Místo, kam dnes dorazíte, nemusí být úplně takové, jaké jste očekávali, Vodnáři. Jakmile se tam dostanete, zjistíte, že ve vašem táboře je náhlá opozice. Věci nemusí být vždy přesně takové, jaké se zdají být, a tak si ověřte fakta, než učiníte nějaké zásadní rozhodnutí. Je lepší získat informace přímo od zdroje, než se spoléhat na to, co se dozvíte z doslechu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešnímu aspektu si velmi dobře uvědomujete, co již nějakou dobu cítíte na mnohem jemnější úrovni. Kariérní posun nebo možná nové obchodní spojení může přinést mnohem víc než jen novou nabídku či dohodu. Když se vám někdo bude zdát neodolatelně přitažlivý, mohli byste dostat víc, než jste chtěli. Scéna byla připravena, nyní se rozběhne drama.

Práce

Vaše flexibilita bude dnes v práci nezbytná. Vaše schopnost vplouvat do situací s grácií a lehkostí bude vaší vstupenkou k úspěchu. Automaticky vycítíte, jakou máte pozici a jaká je vaše role. Důvěřujte tomuto instinktu.

Peníze

Tento týden bude život všechno, jen ne nudný, protože vaše energická osobnost si některé získá, ale ostatní se budou divit, z jaké planety jste přišli. Chcete si vyjít ven a hrát si s milenci, kamarády nebo rodinnými příslušníky, ale vesmír chce, abyste se zabývali změnami na poli kariéry. Pokud vás to začíná stát příliš mnoho, přemýšlejte o tom, jak pracovat z domova na částečný úvazek, abyste ušetřili peníze vynaložené na dojíždění.

Zdraví

Na začátku vašeho nového zdravotního režimu se jistě objeví překážky. V parku bude příliš mnoho lidí nebo vám zavolá kamarádka z jiného města a vy budete mít pocit, že si místo cvičení nebo nákupu večeře potřebujete popovídat po telefonu. Jakmile se ve svém cvičení upevníte, tyto překážky zázračně zmizí. Čím více budete důvěřovat své intuici, tím více vás bude udržovat na správné cestě.

Přečtěte si také