Denní horoskop VODNÁŘE na 16. 7. 2022

Vodnář 16. 7. 2022

Dnes možná budete chtít zůstat sami se svými myšlenkami. Odpočinek s dobrou knihou by mohl být na prvním místě vašeho programu, Vodnáři, a pravděpodobně nebudete chtít být rušeni. Hluk a požadavky, které vás obvykle neobtěžují, by vás mohly dráždit, takže bude nejlepší, když strávíte nějaký čas o samotě a ve společnosti ostatních se budete snažit být jako obvykle ohleduplní. Vydejte se na svižnou procházku, abyste se zbavili napětí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie vás vybízí k tomu, abyste pokud možno pozvali několik přátel na improvizovaný večírek, abyste si s někým blízkým mohli odpočinout v dobré společnosti a užít si večer plný příběhů a vtipů. Pokud chcete oba dva vážně zlepšit svůj milostný život, udělejte totéž, sami, s ústřicemi, šampaňským a aromatickou horkou vanou. Tento zážitek si budete chtít zopakovat.

Práce

Někdo bude zpochybňovat vaše názory a může ve vás vyvolat pochybnosti. Nedovolte, aby vás tahal za nos. Vaše nápady jsou dobré, ale možná je třeba je trochu vylepšit. Buďte k této představě otevření, ale nezahazujte to, co jste začali.

Peníze

Tento týden se kolem vašeho peněžního života odehrává spousta astrologických aktivit. Aspekty v oblasti vztahů urovnávají vztahy mezi mužskou a ženskou energií. Věnujte větší pozornost tomu, za co doma utrácíte. Může to být více, než si myslíte.

Zdraví

Citlivá stránka vaší povahy touží po tom nejlepším pro ty, které milujete – ve vztahu k vašim blízkým a dětem ve vás převládá hluboký pocit „zemřel bych pro vás“. Tuto intenzivní emoci můžete nasměrovat do produktivnějšího ducha: pečovat o své tělo, jako by to byla milovaná osoba. Péče o všechny jeho potřeby může být docela uspokojující. To je v konečném důsledku pečující pro všechny! Váš život na vašem těle rozhodně závisí.

Přečtěte si také