Denní horoskop VODNÁŘE na 17. 1. 2023

Vodnář 17. 1. 2023

Intenzivní rozhovor s blízkým přítelem nebo romantickým partnerem by vás mohl s touto osobou sblížit. Vodnáři, pravděpodobně sdílíte řadu cílů a diskuse by mohla vést k tomu, jak byste mohli spolupracovat, abyste je oba uskutečnili. Je však pravděpodobnější, že se ujmete vedení, protože vaše komunikační schopnosti jsou nyní obzvláště vysoké. Dejte hlavy dohromady a pohněte se kupředu! Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ach, to zklamání po nedávných planetárních událostech. Váš milostný život se může zdát nudný, ale všechno má svůj čas a místo. Je dobré se zastavit a zamyslet se nad tím, co se děje, ať už se daří, nebo pokud cítíte zklamání z nějakého aspektu stavu vašeho vztahu. Pokud cítíte potřebu si o věcech promluvit, je k tomu vhodná doba. Stojí to za to.

Práce

Všechny triky, kterými jste se v poslední době snažili šéfa oklamat, se vám dnes pravděpodobně vymstí. Pravda vyjde najevo, a tak se na ni připravte. Železná ruka na vás dopadne o něco tvrději, než jste si mysleli. Buďte připraveni.

Peníze

Díky harmonickým aspektům cítíte zvláštní podporu vesmíru. Všechna tato energie vás zasáhne v sektoru dětí, rodiny, romantiky a zábavy, takže je skvělý čas na to, abyste si sedli s partnerem a naplánovali společnou budoucnost. Každý z vás bude mít jinou představu o tom, jak postupovat – od spořicích účtů na studium až po důchod. Máte však v sobě tolik kreativity a dobré vůle, že se budete jen těžko hádat.

Zdraví

Mezi přáteli a rodinou můžete najít chápavé posluchače, ale někdy jste to vy, kdo potřebuje naslouchat sám sobě. Věci, které chcete udělat pro své zdraví, ale stále je odkládáte – pít více vody, jíst méně cukru, častěji cvičit  to jsou věci, které můžete uskutečnit jen vy. Když se přistihnete, že si chodíte pro útěchu k druhým, zeptejte se sami sebe, zda byste to nemohli být vy, kdo si poskytne útěchu v podobě zdravých návyků.

Přečtěte si také