Denní horoskop VODNÁŘE na 17. 2. 2023

Vodnář 17. 2. 2023

Vodnáři, dnes můžete počítat s velmi idylickým a romantickým dnem. Cítíte se obzvlášť vřele a smyslně a na partnera ve svém životě máte tendenci pohlížet přes růžové brýle. Je velmi pravděpodobné, že on nebo ona se na vás bude dívat stejným způsobem. Pokud jste toužili po večeři ve dvou se šampaňským, svíčkami a rudými růžemi, dnes je ten správný den. A nezapomeňte na houslovou hudbu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V dnešní nebeské atmosféře řešíte dilema: starý způsob romantiky, nebo nový způsob? Možná si ani neuvědomujete, co se děje. Část z vás chce koupit krásný dárek nebo ohromit partnera svým neskutečně krásným vzhledem, zatímco druhá polovina se zatraceně snaží vyzkoušet intelektuální přístup k lásce. Vsadíte se, která z nich nejspíš vyhraje?

Práce

Nyní je čas zahájit další fázi plánu, který se nedávno rozběhl. Nejprve jste byli ve fázi průkopnické a nyní jste ve fázi výzkumné. Následující čtyři týdny je čas na to, abyste shromažďovali údaje, místo abyste postupovali neuváženě.

Peníze

Tento týden se pro vás týká vztahů, které vás nepodporují. Chcete se posunout vpřed směrem k finančním a pracovním cílům. Rozhodovat se můžete mezi tím, zda si na vás posvítí jako na jednotlivce, nebo zda budete členem skvělého týmu. Část z vás chce posílit své ego, ale ta druhá, chytřejší část si uvědomuje, kde je váš chleba. Sloužit většímu dobru.

Zdraví

Možná by bylo nejlepší zpomalit a přehodnotit své chování, dokud tento planetární aspekt trvá. V nedávné minulosti vám mohli ublížit jiní lidé, ale vy můžete zodpovídat pouze za své vlastní reakce. Pokud cítíte nějaké nevyřešené záležitosti, musíte svůj postoj sdělit tak, aby druhá osoba mohla zůstat otevřená. Pokud stále cítíte zášť, zpracujte tento druh emocí produktivním způsobem, například cvičením. Je třeba pečlivě vybírat, co druhým sdělujete.

Přečtěte si také