Denní horoskop VODNÁŘE na 17. 3. 2023

Vodnář 17. 3. 2023

Změna vašich pracovních podmínek by pro vás mohla znamenat pozitivní změnu, Vodnáři. Možná jste se přestěhovali k jinému stolu, do jiné místnosti, na jiné patro nebo do jiné budovy. Ať už je to jakkoli, budete méně vystresovaní. Sezení u okna, odkud je vidět ven, vás může nabít energií a zvýšit vaši produktivitu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární tranzity vás vybízejí, abyste se odvážně vydali tam, kde jste ještě nebyli. Pokud na vás tvář jisté osoby působí přitažlivým dojmem, pak je možná na čase s tím něco udělat. Právě teď je však třeba postupovat nenápadně, ale vytrvale. Tím objekt své touhy bezmezně zaujmete a bude vám zobat z ruky.

Práce

Plány, na kterých jste pracovali, jsou na mrtvém bodě a vy si lámete hlavu s tím, jak dál. Je to jedno z těch období, kdy se musíte uvolnit a nechat se unášet nečekanou energií, která vám přichází do cesty. Odpověď není taková, jakou si myslíte.

Peníze

Tento týden se možná snažíte přijít na způsob, jak mít svůj koláč a zároveň ho sníst. Vaše mysl pracuje přesčas, aby vás dostala z finančních závazků, které můžete mít, a vesmír vám pomůže dostat se na další úroveň. Než něco podepíšete, nezapomeňte si překontrolovat všechna čísla.

Zdraví

Rádi si často dáváte jídlo s sebou nebo z donášky a víte, že přijmout opatření pro zdravější životní styl může být tak jednoduché, jako si objednat rybu a salát místo masa a brambor. To je vhodná doba, abyste svou osobnost přenesli do vlastní kuchyně a pokusili se znovu vytvořit jídla, která jste rádi jedli v restauracích. Mnoho restaurací vydává vlastní kuchařk.! Jakmile se seznámíte s přípravou jídla pro sebe, začnete si všímat drobností, které mají velký význam.

Přečtěte si také