Denní horoskop VODNÁŘE na 17. 5. 2022

Vodnář 17. 5. 2022

Vodnáři, odpočinkový večer doma může být přesně to, co potřebujete, ale kolega vás může požádat, abyste se zúčastnili pracovní akce. Možná máte za sebou několik stresujících dní. Takový večírek může být to poslední, co byste chtěli dělat. Nebojte se říct ne. Bude tam spousta kolegů. Nanejvýš se rychle ukažte a pak odejděte. Právě teď potřebujete odpočinek víc než kontakty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt vás může podnítit k tomu, abyste si v průběhu důležitého rande několikrát protiřečili. Váš nový partner vás může považovat za okouzlující, ale také za nepříjemně nevyzpytatelné. Dodržujete však jedno pravidlo, a to být zcela a naprosto věrní své vnitřní povaze. Pokud se mu to nelíbí, může si jít najít někoho jiného, kdo je předvídatelný a bohužel postrádá spontánnost.

Práce

Převezměte odpovědnost za své činy, místo abyste se záměrně skrývali pod radarem. Nyní je čas čelit výzvám, které před vámi stojí. Postavte se jim čelem, místo abyste se ve strachu skrčili. Přijměte v sobě sebedůvěru.

Peníze

Vesmír osvětluje váš komunikační sektor. Znamená to, že máte spoustu práce, abyste vydělali peníze, a není to nejlepší doba na utrácení. Studujte a napodobujte způsoby úspěšných investorů, jak nejlépe dovedete.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce může způsobit, že vztahy budou náročné. Můžete mít pocit, že se s vámi lidé nesvěřují tak otevřeně, jak byste si přáli, a je těžké je k tomu přimět, aniž byste se stali zranitelnými. Nestůjte a nečekejte, až vám někdo řekne to správné - pokračujte v tom, co je pro vás fyzicky správné. Choďte ven na čerstvý vzduch, cvičte a správně jezte. Nakonec tento tranzit pomine a vy na to budete chtít být připraveni!

Přečtěte si také