Denní horoskop VODNÁŘE na 17. 6. 2022

Vodnář 17. 6. 2022

Vodnáři, možná jste v posledních týdnech objevovali jiné obzory, setkávali se s novými lidmi, chodili častěji ven nebo podnikali krátké výlety. Ve vzduchu však visí výrazná změna rytmu. Zklidníte se a budete se vyhřívat v pohodlí domova. Zjistíte, že máte právě ten podnět, který potřebujete, abyste se na chvíli stabilizovali. Očekávejte příjemné chvíle v domácí sféře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je zde potenciál pro velkou romantiku, zejména díky současné astrální energii. Je zde však také možnost velkého zmatku. Možná si nebudete zcela jisti svým postavením, pokud jde o jednu konkrétní osobu, ale pokud se pokusíte dát smysl všem dojmům, které na vás dnes přicházejí, nebudete o nic moudřejší.

Práce

Možná se dnes budete cítit "mimo svůj živel", a to je v pořádku. Nebojte se ostatním přiznat, že se při některých úkolech cítíte trapně nebo nepříjemně. Zkuste se nechat přeřadit na něco, co více odpovídá vašim schopnostem a nadání. Je to lepší než se snažit předstírat.

Peníze

Tento týden bude život všechno, jen ne nudný, protože vaše energická osobnost si některé získá, ale ostatní se budou divit, z jaké planety jste přišli. Chcete si vyjít ven a hrát si s milenci, kamarády nebo rodinnými příslušníky, ale vesmír chce, abyste se zabývali změnami na poli kariéry. Pokud vás to začíná stát příliš mnoho, přemýšlejte o tom, jak pracovat z domova na částečný úvazek, abyste ušetřili peníze vynaložené na dojíždění.

Zdraví

Odolnost je něco, co vám nechybí. Jste poměrně odolní vůči nachlazení, dokážete pracovat navzdory rozptýlení a snadno odoláváte pokušení. Když však u sebe odpor objevíte, máte tendenci ustoupit a předstírat, že tam není. Pokud zjistíte, že se bráníte zdravotním praktikám, které jste si před několika dny určili, první věc, kterou musíte udělat, je pozastavit se nad svými soudy. S otevřenou myslí se vraťte ke svému seznamu a najděte jiné možnosti, které vám vyhovují více. Odolejte odrazování!

Přečtěte si také