Denní horoskop VODNÁŘE na 17. 7. 2022

Vodnář 17. 7. 2022

Vodnáři, dnes je skvělý den k tomu, abyste se posunuli vpřed. Vaše emoce jsou stabilní a vaše srdce může vzlétnout do oblak. Snění. Nyní může být vhodná doba na to, abyste si s romantickým partnerem něco naplánovali. Upevněte svůj vztah a potvrďte si vzájemný závazek. Pokud jste nezadaní, je vhodná doba uvést do pohybu plán, který vás posune o krok blíž k vašim největším představám.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky uspořádání planet máte dnes poměrně dost možností, zejména pokud jde o lásku a romantiku. Jste-li nezadaní, možná zjistíte, že máte v tuto chvíli na výběr z několika potenciálních schůzek a možná si nejste jisti, na kterou se zaměřit. Pusťte se do nějaké konverzace, jen abyste zjistili, zda jsou vaše postoje k životu kompatibilní - nebo ne. Pak se rozhodněte informovaně!

Práce

Dnes nemáte nejlepší náladu, což vám pravděpodobně ubírá na sebejistotě v práci. Buďte opatrní, protože zde hrozí nebezpečí. Přílišná důvěra v druhé vás činí náchylnými k chybným nápadům. Nakonec věřte jen sami sobě.

Peníze

Tento týden se kolem vašeho peněžního života odehrává spousta astrologických aktivit. Aspekty ve vašem domě vztahů urovnávají vztahy mezi mužskou a ženskou energií. Věnujte větší pozornost tomu, za co doma utrácíte. Může to být více, než si myslíte.

Zdraví

Umět o sebe pečovat vyžaduje přípravu! Plánováním dopředu ze sebe dostanete to nejlepší. Neexistuje téměř žádná fyzická aktivita, která by vás nebavila, proto si vyberte tu, která vám z praktického hlediska nejvíce vyhovuje. V cestě za tímto cvičením by mělo stát jen málo překážek nebo žádné. Vybudujte si kolem této zvolené aktivity trénink a využijte ho jako oporu pro případ, že se vám bude dařit hůře.

Přečtěte si také