Denní horoskop VODNÁŘE na 18. 1. 2023

Vodnář 18. 1. 2023

Možná jste specialisté na manipulaci s pojmy a myšlenkami a využíváte své analytické schopnosti k pochopení jakéhokoli problému, který se vám naskytne. Pokud je to pravda, Vodnáři, lidé vám už pravděpodobně řekli, že přemýšlení je fajn, ale nastane chvíle, kdy budete muset všechno to přemýšlení uvést do praxe. Dnešní postavení planet vás vybízí k tomu, abyste se nad tím zamysleli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se ocitnete v dilematu. Buď po vás jdou dva velmi zamilovaní lidé, nebo jen jeden milostný zájemce projevuje velmi smíšenou osobnost. Ať už se tento aspekt projevuje jakkoli, zjistíte, že vás to táhne do nebe, ale zároveň vás to žene do pekla. Možná nejste ve správném rozpoložení, abyste mohli učinit pozitivní rozhodnutí.

Práce

Celkové trendy v kariéře jsou pro vás příznivé. Dnes dochází k významnému energetickému posunu a nyní jste na začátku dlouhé vzestupné spirály. Zbavte se všech nedávných neúspěchů. Byly pouze dočasné. Nyní máte šanci vzkvétat.

Peníze

Díky harmonickým aspektům cítíte zvláštní podporu vesmíru. Všechna tato energie vás zasáhne v domě dětí, rodiny, romantiky a zábavy, takže je skvělý čas na to, abyste si sedli s partnerem a naplánovali společnou budoucnost. Každý z vás bude mít jinou představu o tom, jak postupovat – od spořicích účtů na studium až po důchod. Máte však v sobě tolik kreativity a dobré vůle, že bude těžké se hádat.

Zdraví

Dnešní pohyb planet ve vás může vyvolat pocit frustrace a této frustrující energie je v současné době k dispozici velké množství. I když si ceníte tajemství a dokážete se smířit s nejednoznačností, pocit zmatku, který možná právě teď pociťujete, ve vás může vyvolávat napětí. Pokud se cítíte zmatení a potřebujete si od toho odpočinout, vřele doporučujeme zvolit si sezení na józe, dát si horkou koupel nebo obojí. Nenechte tento pocit frustrace bez odezvy; může mít efekt sněhové koule na vaše zdraví.

Přečtěte si také