Denní horoskop VODNÁŘE na 18. 4. 2023

Vodnář 18. 4. 2023

Vaše intuice vás může vést směrem, který se zdá být v rozporu s tím, co vám říká logika a praktičnost, Vodnáři. To by vás mohlo dostat do svízelné situace. Měli byste se snažit být praktičtí, nebo byste měli následovat své srdce? Dnes se nerozhodujte. Pokud chcete, požádejte o radu přátele, ale počkejte několik dní, než učiníte neodvolatelné rozhodnutí. Nejistota by se měla brzy vyjasnit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vám dodává opravdu slunečnou náladu, ve které se můžete cítit romanticky nepřemožitelní. Pokud jste přemýšleli, zda má cenu soutěžit o pozornost někoho, o kom víte, že by si s vámi skvěle rozuměl, pak se uklidněte. Jděte přímo za ním a buďte přirození a okouzlující. Na tuto lahodnou osobu nelze neudělat dojem.

Práce

Ocitnete se jako ostrůvek zdravého rozumu v moři velkého zmatku, který kolem vás víří. Lidé se k vám budou hrnout pro radu a vedení jako ztracené nebo rozbité lodě, které vyplavilo moře na břeh. Pomáhat těmto lidem je důležité.

Peníze

Vaše znamení se nyní vyznačuje expanzí a štěstím, stejně jako změnami a prozřením. To vše naznačuje, že máte mnohem více štěstí než obvykle, zejména v oblasti peněz. Aspekty ovlivňují vaše osobní i profesní vztahy. Určitě dejte najevo, že hledáte pomoc s hledáním nového zaměstnání nebo s investičními plány. Někdo, koho znáte, vám bude schopen pomoci.

Zdraví

Chtít ze sebe vydat to nejlepší je krásný pocit, jen se možná budete muset naučit vyrovnat se i se zklamáním. Máte tendenci vyvíjet na sebe velký tlak, abyste uspěli, abyste si vedli lépe než průměrně. Vaše bouřlivá osobnost vás dokáže dostat z mnoha situací bez většího úsilí, ale někdy to prostě není o vás a vy to musíte umět rozpoznat. Odpoutání se je něco, co učí mnohá bojová umění  zvažte nějakou takovou aktivitu.

Přečtěte si také