Denní horoskop VODNÁŘE na 18. 5. 2023

Vodnář 18. 5. 2023

Tento den není pro jemné a citlivé lidi, jako jste vy, Vodnáři. Ve skutečnosti pravděpodobně zvítězí ten, kdo bude nejhlasitěji křičet a bouchat do stolu. Vzduch plný agrese na vás bude působit. Mohli byste být poněkud rozrušení a zranitelnější než obvykle. Bylo by pro vás moudré, kdybyste se drželi dál od všeho toho rozruchu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace má ve vzduchu lehký, ale rozhodně romantický nádech, se kterým nebudete mít problém. Pokud se chystáte na rande s někým novým, je to ideální atmosféra k tomu, abyste ho lépe poznali. Konverzace klouže po nejrůznějších tématech a vy zjistíte, že čas utekl až příliš rychle.

Práce

Jste ve správný čas na správném místě. Máte vše, co potřebujete, tak si přestaňte stěžovat. Není důvod, abyste byli naštvaní, uražení nebo rozzlobení. Máte velkou moc na dlani. Využijte tento cenný čas.

Peníze

Vesmír osvětluje váš komunikační sektor. Znamená to, že máte spoustu práce, abyste vydělali peníze, a není to nejlepší doba na utrácení. Studujte a napodobujte způsoby úspěšných investorů, jak nejlépe dovedete.

Zdraví

Dopřejte si tento týden prostor, který potřebujete od přátel a dokonce i od rodiny. Je třeba udělat vnitřní práci. Dnešní aspekt vám dá pocítit, co je ve vašem životě přítomno a co vám chybí, a postavit se této informaci čelem, spíše než jednat, bude užitečné při určování vašich dalších kroků. Nevyhnutelně budete chtít mít kontrolu nad svým zdravím. Převezměte kontrolu i v době frustrace. Pijte vodu místo limonády a jezte zeleninu místo cukru.

Přečtěte si také