Denní horoskop VODNÁŘE na 18. 7. 2022

Vodnář 18. 7. 2022

Příležitost zvýšit si příjem by vás mohla podnítit k tomu, abyste věnovali více energie a inspirace kariéře, Vodnáři. Některé intenzivní sny by vám mohly odhalit mnohé o vás a vaší motivaci, což by mohlo zvýšit vaše sebevědomí a vše vám usnadnit. Snaha uspět v materiálních i duchovních záležitostech bude pravděpodobně hrát silnou roli ve všem, co děláte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento aspekt může znamenat, že stará známost z minulosti se dnes může ukázat jako trapas, protože se může nečekaně objevit na vaší stránce na sociálních sítích. Možná jste si mysleli, že už se s nimi nikdy neuvidíte, ale když se vám ozvou, mohlo by to vyvolat několik událostí, které by vám mohly velmi zkomplikovat vaši současnou situaci.

Práce

Nacházíte se ve velmi významném bodě své kariéry. Je vhodná doba pro změnu směru, vstup do nového oboru nebo získání nového zaměstnání. Nezasekávejte se měsíc po měsíci a rok po roce ve stejné rutině. Nyní je váš čas na změnu.

Peníze

Tento týden se kolem vašeho peněžního života odehrává spousta astrologických aktivit. Aspekty v oblasti vztahů urovnávají vztahy mezi mužskou a ženskou energií. Věnujte větší pozornost tomu, za co doma utrácíte. Může to být více, než si myslíte.

Zdraví

Energie vycházející z planet dnes představuje mentální výzvu. Emoce a moc na sebe vrčí; možná se dokonce pustí do skutečného boje! Mentální výzvou je ustoupit a zhodnotit situaci. Kolik je toho v sázce? Překoná se to nakonec? Jde o vítězství a prohru? Největší výzvou bude tváří v tvář tomuto rozptýlení nadále dodržovat svůj osobní zdravotní režim. Není fér ani rozumné zanedbávat své tělo a veškerou energii v něm obsaženou.

Přečtěte si také