Denní horoskop VODNÁŘE na 19. 1. 2023

Vodnář 19. 1. 2023

Možná vás trápí něco, co jste nedávno udělali a na co nejste příliš hrdí. Dnes zjistíte, že všechny ty starosti byly zbytečné. Skutečnost, před kterou jste se v poslední době snažili utéct, budete mít přímo před očima a uvidíte, že to nakonec není tak zlé. Budete odměněni za všechnu svou tvrdou práci, jako by se vám život snažil dát lekci o optimismu. Tak nebuďte tak negativní!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je pro vás těžké pochopit, co se právě teď děje. Cítili jste, že jste s milovanou osobou romanticky velmi propojeni, a také jste se cítili velmi bezpečně a jistě. Přesto dnes máte zřetelný dojem, že je něco jinak, i když nedokážete přesně pojmenovat, co to je. Věřte.

Práce

Pozitivní energie ze včerejšího dne nadále působí ve váš prospěch a dnes na vás působí příznivější vlivy. Obklopují vás příležitosti, tak se jich chopte. Není čas na to, abyste uvízli v pozici, ve které nejste spokojeni. Posuňte se po žebříčku nahoru.

Peníze

Díky harmonickým aspektům cítíte zvláštní podporu vesmíru. Všechna tato energie vás zasáhne v sektoru dětí, rodiny, romantiky a zábavy, takže je skvělý čas na to, abyste si sedli s partnerem a naplánovali společnou budoucnost. Každý z vás bude mít jinou představu o tom, jak postupovat  od spořicích účtů na studium až po důchod. Máte však v sobě tolik kreativity a dobré vůle, že se budete jen těžko hádat.

Zdraví

Dnes se budete cítit taženi mnoha směry. Uvědomte si, co cítíte a jak si vykládáte situace, ve kterých se nacházíte. Udržujte si určitý odstup, abyste z tohoto tranzitu vytěžili to nejlepší. Vyvažování pocitů a činů je důležitá dovednost, kterou je třeba rozvíjet. Vezměte si svou emocionální energii na domácí cvičení, abyste ji zpracovali a somaticky uvolnili.

Přečtěte si také