Denní horoskop VODNÁŘE na 19. 12. 2022

Vodnář 19. 12. 2022

Postarejte se o svou domácnost ještě dnes a věnujte se domácím pracím. Vyčistěte podlahu, vyperte prádlo. Udělejte si seznamy a dodržujte je. Možná si všimnete, že vás tento den silně uzemní, což vám pomůže držet se úkolů. Efektivita je základem hry. Pravděpodobně zažijete prudký nárůst pokroku v práci, který přichází, když jsou vaše emoce uzemněné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nezamilovávejte se příliš hluboce, zejména ne pod vlivem tohoto astrálního nastavení. Vzrušení z toho, že jste našli někoho, s kým si padnete do oka, by vás mohlo přesvědčit, že jste našli toho pravého. Možná bude ale lepší nejprve prohloubit a upevnit přátelství, než se zavázat k něčemu, co může vyšumět. Soustřeďte se na to, abyste si užívali toho, co máte, a nesnažte se na tom příliš lpět.

Práce

Dnes zaznamenáte velké posuny a změny týkající se práce. Atmosféra bude pravděpodobně velmi odlišná od předchozího dne. Rozhodujte se podle toho, jak se věci mají nyní, a ne podle toho, jak se měly dříve. Buďte flexibilní, jinak zůstanete pozadu.

Peníze

Teď jste neporazitelní! Příležitosti k vám přicházejí snadno a vy si libujete v penězích, které můžete vydělat, vyhrát a ušetřit. Všechno se vám rozšiřuje a přináší štěstí, takže se ujistěte, že máte vše, co potřebujete, abyste s tím mohli zodpovědně zacházet. Protože se to týká vaší kariéry a autorit, peníze, které vám pravděpodobně přinesou, jsou velké a mohou vám změnit život. Je to skvělý týden, kdy můžete být sami sebou.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává možnost vidět se jako dobrý a krásný člověk, kterým jste! Pokud jste se starali o své potřeby a věnovali si pozornost (strava, cvičení a spánek), budete se cítit obzvlášť dobře. Pokud jste se cítili provinile, protože jste byli roztěkaní a zanedbávali své tělo, takový příznivý aspekt zasahuje hluboko do vašeho nitra a šíří své léčivé růžově zlaté světlo.

Přečtěte si také