Denní horoskop VODNÁŘE na 2. 2. 2023

Vodnář 2. 2. 2023

Obrázek uměleckého předmětu z jiné kultury by ve vás mohl vyvolat zvláštní pocity, Vodnáři. Nebudete vědět proč, ale vzbudí to ve vás nový zájem o tuto kulturu. Pravděpodobně to souvisí s událostmi hluboko ve vaší minulosti, které si nepamatujete. Pusťte se do zkoumání tohoto nového zájmu. Bude to fascinující a zároveň by vám to mohlo pomoci uvolnit stará traumata nebo fobie. Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si budete muset dávat pozor, protože sebemenší problém nebo podráždění může vyvolat reakci. Rozhodně je na místě počítat do deseti, než otevřete ústa. Pokud chcete s milovanou osobou zůstat v rozumných vztazích, pak se uklidněte.

Práce

Vaše paměť bude dnes mimořádně ostrá. Pokud se musíte připravit na nějakou zkoušku, která se týká vaší práce, je právě teď ten správný čas přiložit nos ke knihám a učit se. Vaše vstřebávání a uchovávání faktů bude mnohem silnější než obvykle.

Peníze

Nacházíte se uprostřed velké životní změny. V minulosti vám mohlo být jedno, jak oslovujete ostatní, pokud jste mohli postupovat po firemním žebříčku. V této době vás vesmír tlačí k diplomatičtější, ale serióznější formě vyjadřování. Aspekty vyzdvihují vaši kreativitu, stejně jako vaši rodinu a bujnost. Peníze přijdou, když jim ukážete, co ve vás je.

Zdraví

Nejlépe uděláte, když se tento týden zaměříte na svůj domácí život. Abyste našli rovnováhu mezi vnitřní a vnější spokojeností, ujistěte se, že máte pod kontrolou svůj jídelníček. To znamená plánovat si jídlo, nakupovat ty nejlepší produkty, které máte k dispozici (pokud si již nepěstujete vlastní), a vařit doma. Vaření je meditace, když se dělá dobře, a vy si zasloužíte to nejlepší! Jídla, která připravíte, si můžete vychutnat sami nebo pokud možno s přáteli.

Přečtěte si také