Denní horoskop VODNÁŘE na 2. 8. 2022

Vodnář 2. 8. 2022

Vodnáři, dnes si dobře hlídejte své srdce. Je hlavním terčem útočných slov, která se na vás valí. Díky své citlivosti se v drsné atmosféře cítíte osamělí a nazí. Možná by bylo lepší zůstat v posteli. Pokud se rozhodnete jít ven, buďte připraveni. Poznejte své slabiny, abyste mohli co nejefektivněji využít své energetické zdroje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Abyste se s dnešní nebeskou energií dostali skutečně na vrchol, musíte se orientovat v tom, která cesta je vertikální a která horizontální. Je to proto, že váš orientační smysl může být velmi slabý. Zjistíte, že pokud dokážete zůstat klidní a odtažití, i ty nejtěžší a nejnáročnější okolnosti s vaší milovanou osobou dopadnou dobře.

Práce

Pokud máte možnost věnovat se grafickému designu nebo jinému umění či psaní souvisejícímu s počítači, je právě teď čas věnovat se těmto typům práce. Přinese vám to skvělou finanční i duchovní odměnu. Bude se vám dařit.

Peníze

Do vašeho vztahového sektoru přichází nová a vzrušující energie. Pokud jste byli příliš pasivní, vesmír vám dává impuls k tomu, abyste si stanovili hranice. Pokud jste byli příliš agresivní, trochu vás obměkčí. To je skvělé i pro peníze, protože všichni na sebe spoléháme při nákupu a prodeji zboží a služeb. Hledejte kompromis a možná zjistíte, že máte obchodů víc než dost.

Zdraví

Pokud vás nyní obklopuje velká tíha emocionální energie, vězte, že vzhledem k dnešnímu postavení planet se to dá očekávat! Nemůžete toho moc udělat, abyste účinek tohoto aspektu změnili. Abyste se vyhnuli pocitům deprese, budete se chtít soustředit na svůj cvičební režim nebo si ho v této době vytvořit. Prospěje vám zdravá strava s velkým množstvím zeleně. Vaši energii výrazně zvýší také pití velkého množství vody.

Přečtěte si také