Denní horoskop VODNÁŘE na 20. 1. 2023

Vodnář 20. 1. 2023

Možná dnes bude třeba vyřídit nějaké nudné papírování týkající se peněz, které jste možná odkládali. Možná bude třeba zaplatit účty, vložit vklady do banky a otevřít nové účty. Mohli byste strávit nějaký čas formulováním nových plánů do budoucna. To vám, Vodnáři, pravděpodobně zabere hodně času, ale i tak vám ho zbude dost na to, abyste si zašli na nákupy a udělali pár nezbytných věcí. Mohli by vás doprovázet přátelé. Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že milostné zájmy a potenciální partneři mají dnes náladu vás rozmazlovat. Astrální konjunkce podporuje velkou vřelost a skutečnou vášeň. Nebojte se, že byste se do něčeho dobrého zapletli až příliš; všichni potřebujeme chvíle, kdy se můžeme jen tak odreagovat a být naprosto sami sebou, takže do toho jděte. Tento požitek si opravdu zasloužíte.

Práce

Vaše nápady jsou na správném místě, ale možná vám chybí soustředění potřebné k jejich realizaci. Soustředění je těžké, ale uvědomte si, že je klíčem k tomu, abyste ze situace vytěžili, co chcete. Jste blíže úspěchu, než si myslíte.

Peníze

Díky harmonickým aspektům cítíte zvláštní podporu vesmíru. Všechna tato energie vás zasáhne v domě dětí, rodiny, romantiky a zábavy, takže je skvělý čas na to, abyste si sedli s partnerem a naplánovali společnou budoucnost. Každý z vás bude mít jinou představu o tom, jak postupovat  od spořicích účtů na studium až po důchod. Máte však v sobě tolik kreativity a dobré vůle, že se budete jen těžko hádat.

Zdraví

Čím upřímnější k sobě budete, tím větší šanci budete mít na dosažení svých cílů. Poddejte se vyjádření pochybností, které máte o své schopnosti dotáhnout to do konce, a dříve si najdete společníka na cvičení, i kdyby to mělo být prostřednictvím videochatu. Mluvte otevřeně o svých problémech s jídlem a budete zasvěceni do přístupů a strategií, které by vám jinak příliš dlouho unikaly. Cokoli držíte v sobě kvůli strachu z výsměchu nebo odhalení, nakonec vyplave na povrch. Zjistíte však, že pravda vás osvobodí. Nejste jediní na světě, kdo si s sebou tyto problémy nese.

Přečtěte si také