Denní horoskop VODNÁŘE na 20. 4. 2023

Vodnář 20. 4. 2023

Vaše emoce mohou být nestálé, Vodnáři. Možná budete chtít, aby všichni věděli, co cítíte, a budete se chovat nedospěle, abyste na sebe upozornili. Svým způsobem si připadáte jako dítě, které udělá cokoli, aby si získalo pozornost rodičů, i když jde o zlobení. Zároveň nechcete být vnímáni jako zlobivé dítě. V důsledku toho se může stát, že budete trucovat, dokud se vás někdo nezeptá, co se děje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace by vás mohla přimět k přerušení jednoho konkrétního vztahu, který se nezdá, že by někam směřoval, a který by vás mohl připravit o čas a energii. Možná jste se cítili provinile, že jste vůbec uvažovali o jeho ukončení, ale něco, co se dnes stane, vám umožní vidět pravdu o tom, co se děje, a tak se rozhodnete podniknout pozitivní kroky.

Práce

Po celý den budete mít pocit, že plavete v neznámých vodách. Nejste si jisti, kde jste a kam směřujete. Nebojte se. Nemusíte to vědět právě teď. Jen věřte, že vody jsou bezpečné a že o vás bude postaráno.

Peníze

Aktivita ve vašem odvětví komunikace z vás dělá opravdu velmi pilnou včelku. Tento týden budete psát, posílat e-maily, textové zprávy a volat svým oblíbeným lidem a skutečně je oslovíte. Snadněji si také najdete práci na volné noze a svou práci odvedete tak, abyste rychleji dostali zaplaceno. Můžete nyní dosáhnout pokroku, pokud nikomu nešlápnete na kuří oko. Našlapujte opatrně.

Zdraví

Když máte pocit, že jste na konci svých sil, máte tendenci se od ostatních odpojit. To sice funguje, ale má to i svou stinnou stránku, která nenápadně, ale vážně narušuje vaše zdraví. Když se odpoutáte od druhých, odpoutáte se i od sebe. To vyvolává vlnový efekt v celém vašem těle. Říká vašemu žaludku, že má hlad, i když hlad nemá, říká vám, že máte spát, místo abyste zůstali aktivní atd. Dávat na sebe pozor je klíčové.

Přečtěte si také