Denní horoskop VODNÁŘE na 21. 1. 2023

Vodnář 21. 1. 2023

Pokud jste přemýšleli o založení zahrady, je to skvělý den, protože vše, co se týká půdy, kterou dnes založíte, bude pravděpodobně vzkvétat. Vodnáři, možná vás trápí pochybnosti o svém finančním zabezpečení. Pravděpodobně nejsou na místě, protože by se vám mělo i nadále dařit. Vaše pochybnosti však mohou posloužit svému účelu, neboť by vás mohly inspirovat k tomu, abyste podnikli kroky, které zajistí, že vaše situace bude pokračovat. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná jste se svým partnerem (současným nebo budoucím) pohlceni rozhodováním, za co právě teď utratit peníze. To je ideální doba pro malý průzkum druhu výrobku, který si přejete koupit, a také pro hledání nejvýhodnějších nabídek. Pokud strávíte nějaký čas přesným určením toho, co chcete, budete oba odcházet velmi spokojeni s tím, co získáte.

Práce

V poslední době se na vás valí spousta rychlé energie, takže je pro vás těžké se zastavit a plánovat. Nyní je čas přibrzdit a podívat se na mapu. Než sešlápnete pedál a začnete bezcílně jezdit, zvažte, kam máte namířeno.

Peníze

Díky harmonickým aspektům cítíte zvláštní podporu vesmíru. Všechna tato energie vás zasáhne v sektoru dětí, rodiny, romantiky a zábavy, takže je skvělý čas na to, abyste si sedli s partnerem a naplánovali společnou budoucnost. Každý z vás bude mít jinou představu o tom, jak postupovat – od spořicích účtů na studium až po důchod. Máte však v sobě tolik kreativity a dobré vůle, že se budete jen těžko hádat.

Zdraví

Nyní je čas na velké výstavy. Některé vztahy určitě pocítí vliv tohoto tranzitu. Napětí pocítí buď vztah s jinou osobou, nebo nějaký vztah, který máte s částí sebe sama, například vztah k svému tělu. Tuto energii byste mohli využít k explozi na tréninkové scéně. Zvyšte úroveň své váhy, vyzařujte takovou energii, která ostatní motivuje, nebo vyzkoušejte novou aplikaci a odvážně se naučte nové pohyby!

Přečtěte si také