Denní horoskop VODNÁŘE na 21. 2. 2023

Vodnář 21. 2. 2023

Sotva dnes ráno vkročíte do kanceláře, začnou se na vás ze všech stran valit různé krize a problémy, Vodnáři. Není to zrovna vítané přijetí. Šálek horké kávy a vřelý pozdrav od vašich spolupracovníků by byly mnohem příjemnějším způsobem, jak začít den. Berte vše s nadhledem. Máte dostatečnou mozkovou kapacitu a výdrž na to, abyste všechny problémy dne vyřešili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kosmická energie naznačuje, že ze sentimentálních důvodů můžete být stále v kontaktu s bývalým partnerem a je pro vás velmi obtížné se s ním úplně rozloučit. To se nemusí příliš líbit vašemu současnému milenci, který se možná diví, jak to s vámi v tuto chvíli přesně je. Musíte si ujasnit své priority a možná si to trochu vysvětlit.

Práce

Pokračujte v práci na tom, co jste včera začali, a svezte se na vlně, na které jste, místo abyste se vzdali a zkusili něco nového. Dotáhněte své kroky do konce, místo abyste je nechali viset ve vzduchu. Doveďte projekty do konce, než začnete nové.

Peníze

Tento týden je ve znamení kreativity, protože se zabýváte otázkami týkajícími se vztahů a komunikace. Velmi dobrý nápad je využít svou kreativitu k vydělávání peněz, například psaním, uměním, hudbou nebo jinou formou umění. Pokud se vám dosud nedařilo vydělávat peníze tím, co vás baví, najdete nyní jinou situaci. Jen se ujistěte, že vaše snaha hledat práci v těchto oblastech je cílená a záměrná, nikoliv rozptýlená.

Zdraví

Dnešek je skvělým dnem pro rozhýbání vašeho těla. Vaše frustrace se snadno rozptýlí, pokud se můžete vydat na dlouhý běh nebo si doma intenzivně zacvičit. Jezte lehce a negativní energii vytlačte cvičením. Vytvořit si klidný a hřejivý vnitřek těla i duše znamená správně se stravovat a udržovat se v kondici. Snažte se svou energii neukládat do lahví ani ji nepotlačovat – vrátí se vám to.

Přečtěte si také