Denní horoskop VODNÁŘE na 21. 7. 2022

Vodnář 21. 7. 2022

Malé hlasy vám šeptají do ucha a žádají, abyste vzlétli a připojili se k nim v oblacích, Vodnáři. Mezi tím, co vám říká vaše srdce a mysl, panuje napětí. Táhnou vás zcela odlišnými směry. Nedivte se, že vás dnešní energie do západu slunce zanechá zmatené. Nestresujte se přijímáním těžkých rozhodnutí nebo závazků.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud je možné se zúčastnit nějakého společenského setkání, nabízí to skvělou příležitost setkat se s lidmi, kteří se pohybují v kruzích, do nichž jste se už dlouho chtěli zapojit. Planetární energie vás vybízí k tomu, abyste se setkávali a stýkali s lidmi, kteří vám mohou být nápomocni. Jedna osoba bude chtít vaše číslo.

Práce

Dnes se těšíte přízni lidí ve svém okolí, což je důležité pro váš úspěch. Je lepší mít dnes lidi spíše na své straně než proti sobě, protože je pravděpodobné, že dojde k vyhrocení nálady. Veškeré potíže překonáte s lehkostí.

Peníze

Je to týden rozvoje v oblasti vztahů. To by mohlo znamenat, že někdo, koho jste dosud váhali oslovit, je nyní pro vás jako stvořený, nebo že máte podpůrnou energii k tomu, abyste se pustili do něčeho hlubšího, ať už jde o osobní, nebo pracovní záležitosti. Pokud jste usilovali o obchodní spojení, vesmír vám může pomoci. Mezitím váš domácí život potřebuje pozornost a nějaké další výdaje.

Zdraví

Planety naznačují myšlenku změny. Vězte, že nezdravé návyky nezmizí, pokud pro jejich změnu něco neuděláte. Nejdůležitějším zdravotním návykem je pro vás spánek. Spánek umožňuje orgánům odpočívat, buňkám regenerovat a vědomé mysli dává odpočinek. Udělejte si z kvalitního spánku prioritu. Nejprve zbožňujte svou postel. Udělejte si z ní své útočiště pohodlí. Také se přes den dostatečně hýbejte, abyste byli před spaním unavení.

Přečtěte si také