Denní horoskop VODNÁŘE na 22. 3. 2023

Vodnář 22. 3. 2023

Vodnáři, odměna za tvrdou práci a obětavost by konečně mohla přijít. Zažíváte hřejivý pocit, který pramení z hlubokého uspokojení a vědomí, že si zasloužíte všechno to úžasné, co se vám děje. Budete si chtít vychutnat své štěstí se svými blízkými. Naplánujte si oslavu a podělte se o své štěstí s lidmi, kteří vás podporovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to nepravděpodobná kombinace čisté geniality a tvrdé práce a nečekané, ale zdánlivě osudové události, která přinese setkání, jež je velmi vítané a zároveň naprosto překvapivé. Denní nebeská konfigurace zaručuje budoucí schůzku, která se nebude podobat žádné jiné. Budete milovat každou minutu dobrodružství, do kterého se chystáte.

Práce

Váš vztah k mechanickým a elektrickým přístrojům se v posledních třech týdnech zhoršil. Dnes se vše začne uvolňovat a fungovat podle očekávání a zjistíte, že váš počítač nepadá zdaleka tak často jako dosud.

Peníze

Tento týden se otevírají nejrůznější finanční dveře. Abyste mohli vydělávat takové peníze, jaké byste chtěli, musíte skutečně zbožňovat to, co děláte. Zvažte prohloubení svých vrozených znalostí prostřednictvím workshopů a seminářů. Vaše sociální oblast se rozšiřuje. Máte kontakty, díky nimž se můžete vrhnout na přednášení, vyučování nebo publikování. Uskutečněte to.

Zdraví

Všichni máme své chvíle a je důležité umět si odpustit, že ne vždy jste byli tím nejlepším přítelem, jakého vaše tělo kdy mělo. Budou dny, kdy se vaše dobré úmysly utopí v okolnostech, které jsou příliš velké na to, abyste je mohli ovlivnit. Vězte však, že vaše kontrola se zlepší a vy přijdete na to, že jen velmi zřídka existuje okolnost, která by vás donutila jíst něco, proti čemu jste. Jakmile si však vybudujete pevnou praxi lásky k sobě samému prostřednictvím správné výživy, s radostí a často si odpouštějte.

Přečtěte si také