Denní horoskop VODNÁŘE na 22. 4. 2022

Vodnář 22. 4. 2022

Vaše láska, velkorysost a smysl pro krásu dnes vzrostou, Vodnáři. Jestli něco potřebujete udělat, tak to je jít ven a pozorovat západ slunce. Romantická, tvůrčí a krásná stránka všech věcí, včetně vás, bude silně rezonovat a vytvoří trvalé pouto s vaším vnitřním jádrem. Váš smysl pro sebe sama se obnoví díky něžným okamžikům a smyslným prožitkům.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Co se týče romantiky, můžete si dnes dát předkrm i dezert. Astrální konfigurace vás dnes přivádí do spojení s někým, kdo sdílí vaši lásku k ideálům a estetice; s někým, kdo je schopen vést duchaplnou konverzaci, aniž by se příliš rozčiloval; s někým, kdo rovněž ocení vaši fascinaci neobvyklými věcmi. A pokud se budete chtít navzájem namlsat, můžete.

Práce

To je den, kdy můžete být na vrcholu své hry! Vyrazte z rozmaru a vyzkoušejte něco, co byste za normálních okolností nezkusili. Jste na vrcholu a cítíte se dobře. Jděte si pro zlato a dosáhnete víc, než jste si mysleli, že je možné!

Peníze

Aktivita ve vašem odvětví komunikace z vás dělá opravdu velmi pilnou včelku. Tento týden budete psát, posílat e-maily, textové zprávy a volat svým oblíbeným lidem a skutečně je oslovíte. Snadněji si také najdete práci na volné noze a svou práci odvedete tak, abyste rychleji dostali zaplaceno. Můžete nyní dosáhnout pokroku, pokud nikomu nešlápnete na kuří oko. Našlapujte opatrně.

Zdraví

Pokud se už teď cítíte jako flirtér, je pravděpodobné, že dnes na sebe uděláte dojem novými schopnostmi. Možná ani nemáte v úmyslu flirtovat, ale ostatní si to budou myslet. Vaše dychtivost navazovat vztahy s druhými (zejména toho pohlaví, které vás osloví) bude neukojitelná! Někdy tato energie ostatní převálcuje. Nezapomeňte si dopřát aerobní cvičení, abyste zažili co nejlepší ztvárnění tohoto aspektu. Vaše láskyplnost a upřímná péče a starostlivost budou vyzařovat a hluboce se dotýkat druhých. Ignorujte zkratkovitost!

Přečtěte si také