Denní horoskop VODNÁŘE na 22. 5. 2023

Vodnář 22. 5. 2023

Vodnáři, některé otázky týkající se vašeho rodinného života nejsou tak jednoznačné, jak si možná myslíte. Může se to stát, když se jedná o emoce. Přesto si více než kdo jiný musíte dávat pozor, abyste nikomu neublížili. Dnes by se mohlo stát něco, co vám umožní kontrolovat situaci a zároveň ovládat své emoce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární vlivy mohou způsobit, že budete působit chladněji a odtažitěji, než se ve skutečnosti cítíte. Ve vzduchu je určitá energie, která má tendenci podporovat velmi suchý smysl pro humor v kombinaci s odtažitějším pohledem. Pokud se chystáte na rande s někým novým, nemusí to pochopit, a tak se snažte ze všech sil vyvolat vřelost a opravdový úsměv.

Práce

Zdá se, že vás někdo na začátku týdne připravuje na katastrofu. Nedovolte, aby vám to prošlo. Braňte se. Svolejte svůj vnitřní oheň a ukažte ostatním, že se nenecháte takto popichovat. Buďte silní.

Peníze

Vesmír osvětluje váš komunikační sektor. Znamená to, že máte spoustu práce, abyste vydělali peníze, a není to nejlepší doba na utrácení. Studujte a napodobujte způsoby úspěšných investorů, jak nejlépe dovedete.

Zdraví

Postavení planet vám dává příležitost zkontrolovat se po emocionální stránce. Mnoho lidí se dnes bude cítit citlivě, takže pokud potřebujete zvláštní pozornost, bude nejlepší, když si ji nějakým způsobem zařídíte sami. Příjemná by byla parní lázeň nebo sauna, případně masáž. Chovejte se k sobě tak, jak byste chtěli, aby se ostatní chovali k vám, a budete se cítit lépe připraveni řešit nečekané konflikty, které dnes mohou nastat.

Přečtěte si také