Denní horoskop VODNÁŘE na 22. 7. 2022

Vodnář 22. 7. 2022

Vodnáři, odpočiňte si od vážnosti, která v posledních dnech převládala. Dnešními vodami proplujete díky optimistickým rozhovorům. Možná si všimnete, že ostatní aktivněji komunikují a že slova jsou obzvláště účinná. Vy mluvíte a lidé vám naslouchají. Naslouchejte i vy. Vědomá výměna myšlenek je v den, jako je tento, rozhodující.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Při rozhodování s partnerem obecně rádi děláte kompromisy a neradi narušujete křehkou rovnováhu vztahu tím, že byste působili příliš sobecky nebo náročně. Dnešní planetární energie vás však může povzbudit k tomu, abyste svůj názor prosadili takovým způsobem, že vaše drahá polovička pozná, co chcete, a neodváží se odmítnout, i když jste se o tom možná otevřeně nezmínili.

Práce

Dnes pod vámi hoří oheň, který vás vyzývá, abyste vstali a dali se do pohybu. Využijte moudrost, kterou jste získali, a nasměrujte ji do produktivních prostředků. „Vědět“ je polovina úspěchu, ale nezapomeňte na druhou polovinu úspěchu, kterou je „dělat“.

Peníze

Je to týden rozvoje v oblasti vztahů. To by mohlo znamenat, že někdo, koho jste dosud váhali oslovit, je nyní pro vás jako stvořený, nebo že máte podpůrnou energii k tomu, abyste se pustili do něčeho hlubšího, ať už jde o osobní, nebo profesní záležitosti. Pokud jste usilovali o obchodní spojení, vesmír vám může pomoci. Mezitím váš domácí život potřebuje pozornost a nějaké další výdaje.

Zdraví

Denní planetární aspekt je dobrou připomínkou, abyste spánek považovali za svou prioritu. Pamatujte, že spánek vás vyživuje více než cokoli jiného. Mnoho lidí se před spaním cítí neklidných. Když se svět v noci ztiší, mnohým se zdá, jako by se hlasitost jejich myšlenek výrazně zvýšila, což jim ztěžuje uvolnění a usínání. Může pomoci zavést si rutinu, jakou jste možná dělali v dětství, abyste si vzpomněli, jak správně usínat. Je pro vás těžké vytrhnout telefon z rukou, i když jste psychicky i fyzicky vyčerpaní? Zkuste ho nechat ve vedlejší místnosti nebo si na něm přehrát řízenou meditaci nebo hypnózu, která vám pomůže usnout.

Přečtěte si také