Denní horoskop VODNÁŘE na 22. 8. 2022

Vodnář 22. 8. 2022

Vodnáři, stravte dnes čas s někým, koho máte rádi, ale nechte vše lehké. Nechoďte příliš do hloubky a neočekávejte, že druzí budou nutně cítit to, co vy. Mohli byste se cítit uraženi, když vám druzí nevěnují pozornost, kterou si podle sebe zasloužíte. Neberte si to osobně. Ostatní mohou být nesoustředění a málo pozorní. Neočekávejte nyní žádné velké závazky ani hluboké rozhovory.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den je obzvlášť těžké lidem vyhovět. Ať se na ně usmíváte, tančíte před nimi, vaříte úžasná jídla, nebo se stavíte na hlavu a zároveň servírujete večeři, stejně si budou stěžovat. Vaše blízká osoba může být také mimořádně kritická. Možná bude nejlepší být sám sebou, se všemi slabostmi, protože ostatní své chyby rozhodně nezastírají.

Práce

Lidé, kteří byli velmi tvrdohlaví a ustrnuli na svých cestách, se na vás obracejí s prosbou o tvůrčí radu. Spolupracujte. Vaše různé přístupy se magicky spojí a vytvoří něco mnohem většího než součet vašich jednotlivých částí.

Peníze

Je to náročné období, kdy jdete od jednoho úkolu k druhému. Scházíte se se spolupracovníky a nadřízenými, abyste upevnili svou roli v hierarchii, ale to není všechno. Váš psychický smysl je v oblasti práce a peněz na správné adrese. Máte-li tušení ohledně investic, hrajte na ně opatrně. Tento aspekt je šťastný pro náhlé přívaly bohatství.

Zdraví

Dnešní aspekt vás na několik dní přiměje cítit se emocionálněji. Všímejte si, jaké pocity se objevují, a chovejte se k sobě jemně. Dbejte však na své zdraví. Neexistuje žádný důvod, proč byste k sobě nemohli být šetrní a přitom se pokud možno pořádně zapotit v posilovně! Ve skutečnosti může být při zpracovávání emocí prospěšné procvičovat své tělo a zároveň uvolňovat toxiny. Nezapomeňte pít hodně vody, aby se jednalo o očistný zážitek.

Přečtěte si také