Denní horoskop VODNÁŘE na 23. 1. 2023

Vodnář 23. 1. 2023

Neztrácejte čas s člověkem, který na něco nezmění názor, Vodnáři. Tohle je jeden z těch dnů, kdy možná budete plýtvat časem svým i všech ostatních, protože budete trvat na tom, aby se věci dělaly určitým způsobem. Pokud chcete něco udělat po svém, udělejte to. Pokud chce někdo jiný udělat něco po svém, nechte ho to udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Již nějakou dobu víte, že pokud chcete někdy najít skutečné štěstí ve svých blízkých osobních vztazích, musíte se změnit. Nebeská konfigurace vám právě takovou příležitost nabízí. Ačkoli to bude nevyhnutelně postupný proces, můžete začít tím, že se pozitivně zavážete být upřímní sami k sobě, pokud jde o vaše chování, a také upřímní ke svému partnerovi (současnému nebo budoucímu). Do jakýchkoli změn se pouštějte opatrně.

Práce

Ostatní lidé mohou naléhat, abyste zpomalili, ale vy je nemusíte nutně poslouchat. Dnešní den může být mírně horší, ale širší trend je pro vás poměrně pozitivní. Pohybujete se po vzestupné spirále k úspěchu. Nezastavujte se.

Peníze

Díky harmonickým aspektům cítíte zvláštní podporu vesmíru. Všechna tato energie vás zasáhne v sektoru dětí, rodiny, romantiky a zábavy, takže je skvělý čas na to, abyste si sedli s partnerem a naplánovali společnou budoucnost. Každý z vás bude mít jinou představu o tom, jak postupovat  od spořicích účtů na studium až po důchod. Máte však v sobě tolik kreativity a dobré vůle, že bude těžké se hádat.

Zdraví

Vyjděte vstříc svým pocitům a sdělte je těm, na kterých vám záleží. Využijte nebeskou energii také k posílení svého vztahu k sobě samým. Stejně jako v případě jakéhokoli jiného vztahu se sami sebe zeptejte, co od sebe skutečně chcete: zdravější životní styl? Více přátel? Méně času v práci? Více zábavy o víkendech? Takový upřímný rozhovor se sebou samým povede ke změnám rychleji, než si možná myslíte. Začněte hned teď. Co by vám vykouzlilo úsměv na tváři?

Přečtěte si také