Denní horoskop VODNÁŘE na 24. 1. 2023

Vodnář 24. 1. 2023

Nějaká zásilka, kterou jste očekávali z velké dálky, se může opozdit a vy se budete ptát, zda se neztratila. Neztratila, Vodnáři, jen se zpozdila. Bohužel nemůžete dělat nic jiného než čekat. Zařízení, které používáte v zaměstnání, by se dnes mohlo porouchat, což si vyžádá povolání opraváře. To by mohlo vaši práci trochu zdržet a způsobit, že budete trochu nervózní. Zkuste si najít něco jiného na práci!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Plně chápete, že vše má své cykly růstu, včetně vztahů. Dnešní planetární atmosféra jeden takový cyklus vyzdvihuje. Může se zdát, že oba chcete zcela odlišné věci a že máte zcela odlišné plány. Pokud se však budete chtít podívat na situaci trochu hlouběji, zjistíte, že to, po čem oba ve skutečnosti toužíte, se vlastně až tak moc neliší.

Práce

Vlna štěstí, která se vám v poslední době dařila, se může náhle úplně zastavit. Problém spočívá v tom, že jste byli tak zaneprázdněni soustředěním se na sebe, že jste zcela zanedbali lidi, se kterými jednáte na profesionální bázi.

Peníze

Tento týden se budete muset vyvarovat podvodů, i když se dějí ve jménu ochrany něčích citů. Aspekty ve vašem vztahovém sektoru ukazují, že vy nebo někdo jiný může být v pokušení ohýbat pravdu při vašem společném jednání. Vložte do své komunikace více pozornosti a zodpovědnosti. Lži, bez ohledu na to, jak malé nebo dobře míněné, se vám nyní mohou vymstít a hrozí, že zničí to, co by mohlo být skvělým finančním partnerstvím.

Zdraví

Hlavní přínos fyzické složky vašeho znamení spočívá ve stimulaci energie kolem třetí čakry. Existuje mnoho způsobů, jak toho dosáhnout, a často může být sex jedním z komplikovanějších způsobů, zejména při současném postavení planet. Zkuste si dvakrát až třikrát týdně zacvičit jednoduché jógové pozice a uvidíte, že vaše energie stoupne a rozkvete.

Přečtěte si také