Denní horoskop VODNÁŘE na 24. 2. 2023

Vodnář 24. 2. 2023

Vaše tvůrčí povaha již nebude potlačována, Vodnáři. Když se rozhlédnete po svém domově, uvědomíte si, že cítíte potřebu ho trochu zvelebit. Motivováni touhou pořádat slavnostní večeře a pozvat na návštěvu členy rodiny, kteří žijí daleko, se pustíte do malování, tapetování a možná i do poslání pohovky na přečalounění. Konečný výsledek bude fantastický a budete na něj pyšní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k dnešnímu postavení planet můžete mít chuť podniknout něco zcela odlišného a zároveň vzrušujícího. Co se týče romantiky, možná nebudete tak vášniví jako obvykle, ale budete se chtít zapojit do aktivit s ostatními, kteří sdílejí váš smysl pro dobrodružství a potřebu dělat něco jiného a originálního. Dnešek není ani tak o lásce, jako spíše o objevování nových a náročných vztahů.

Práce

Nešetřete sílu. To, že máte nad někým autoritu, neznamená, že mu ji musíte vmést do tváře. Chovejte se k lidem tak, jak chcete, aby se chovali k vám. Zneužíváním své moci se dostanete pouze do problémů.

Peníze

Tento týden je ve znamení kreativity, protože se zabýváte otázkami týkajícími se vztahů a komunikace. Velmi dobrý nápad je využít svou kreativitu k vydělávání peněz, například psaním, uměním, hudbou nebo jinou formou umění. Pokud se vám dosud nedařilo vydělávat peníze tím, co vás baví, najdete nyní jinou situaci. Jen se ujistěte, že vaše snaha hledat práci v těchto oblastech je cílená a záměrná, nikoliv rozptýlená.

Zdraví

Dnes se cítíte o něco lépe. Po emocionální stránce je vše stabilnější. Pro jednou nemáte pocit, že by vám ostatní kolem vysávali veškerou energii. A zároveň je to pro vás znepokojující, protože máte rádi pocit, že jste potřební. Možná by vám prospělo, kdybyste se zaměřili sami na sebe. Dělejte pro sebe to, co tak dobře děláte pro ostatní. Stanovte si malý cíl, například připravit dobrou večeři nebo se rychle projít, a jakmile ho splníte, trochu se poplácejte po zádech.

Přečtěte si také