Denní horoskop VODNÁŘE na 24. 3. 2023

Vodnář 24. 3. 2023

Tento den je výbušný. Možná jdete a hledíte si svého, když do vás někdo náhodou vrazí. Vaší první reakcí může být, že dotyčného odstrčíte. Neopatrnost ze strany druhých vás může vyburcovat k záchvatům vzteku. Snažte se mít tyto tendence pod kontrolou, zejména při řízení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte na výběr mezi prací a zábavou. Obě možnosti jsou dnes velmi dobře možné. Možná jste uprostřed jednání správní rady, ale nebudete se nudit ani minutu, protože přímo naproti vám hraje láska jeden ze svých kousků a vy si nemůžete pomoci, ale zcela vás uchvátí. Možná teď pracujete, ale později si budete hrát.

Práce

Možná jste natolik zaneprázdněni tím, že se sami sebe ptáte, že je pro vás nemožné učinit jakékoliv rozhodnutí. Věřte v jakékoli rozhodnutí, které učiníte. Je lepší, když se nějakým způsobem pohnete kupředu, než když se nepohnete vůbec.

Peníze

Tento týden se otevírají nejrůznější finanční dveře. Abyste mohli vydělávat takové peníze, jaké byste chtěli, musíte skutečně zbožňovat to, co děláte. Zvažte prohloubení svých vrozených znalostí prostřednictvím workshopů a seminářů. Vaše sociální oblast se rozšiřuje. Máte kontakty, díky nimž se můžete vrhnout na přednášení, vyučování nebo publikování. Uskutečněte to.

Zdraví

Když se začneme zabývat svým zdravím, a zejména stravou, je toho hodně, na co se musíme zaměřit. Chování naučené z dětství jen tak nezmizí. Jídlo je všude: dokonce i v našich vztazích. Je to klíčový způsob, jakým se vztahujeme ke světu. Změna stravy mění na určité úrovni to, kým jste, a to může být vyčerpávající. Nenechte se odradit, pokud vás to přemůže. Nezapomeňte, že pokud o jídle přemýšlíte zdravým způsobem, už děláte pokroky.

Přečtěte si také