Denní horoskop VODNÁŘE na 24. 4. 2022

Vodnář 24. 4. 2022

Komunikace, která k vám dnes přichází, může být spíše hojná než užitečná, Vodnáři. Mohli byste obdržet spoustu matoucích telefonátů. Zpočátku budete nadšeni poštovní schránkou plnou dopisů, ale pak zjistíte, že některé jsou nevyžádané, zatímco jiné jsou adresovány lidem, o kterých jste nikdy neslyšeli. Vydržte. Tato tendence by měla zítra pominout!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vnáší do vašeho milostného života zip. Romantika nebude jen otázkou večeře při svíčkách a předurčeného polibku za svitu měsíce. Váš nejnovější milostný zájem má jistě jiné plány, než vás pozvat na večeři s vínem tradičním způsobem. Oblékněte se tedy do něčeho neobvyklého a zapomeňte na všechny zábrany. Určitě se dozvíte nové a vzrušující věci.

Práce

Vaše mysl je jasná a jste mimořádně bystří a vtipní. Bavte se touto energií, ať už ji sdílíte s přáteli, spolupracovníky nebo s oběma. Lehkovážná konverzace vám přinese průlom v kariéře, ať už jste dnes v práci, nebo ne.

Peníze

Aktivita ve vašem odvětví komunikace z vás dělá opravdu velmi pilnou včelku. Tento týden budete psát, posílat e-maily, textové zprávy a volat svým oblíbeným lidem a skutečně je oslovíte. Snadněji si také najdete práci na volné noze a svou práci odvedete tak, abyste rychleji dostali zaplaceno. Můžete nyní dosáhnout pokroku, pokud nikomu nešlápnete na kuří oko. Našlapujte opatrně.

Zdraví

Dnešní nebeská atmosféra naznačuje, že je čas na citové uznání. To může být pro některé lidi, kteří mají tendenci cítit uznání pouze tehdy, když se pozornosti dostává jejich vnějšímu já, složité. Aspekt, který je ve hře, představuje vnitřní energii. Jinými slovy, nejde o to, jak vypadáte, jak se oblékáte nebo jací "vypadáte". Z tohoto tranzitu budete mít prospěch, když se podíváte dovnitř. Chcete-li si pomoci, zkuste rozjet proudovou jógu, která se zaměřuje především na dechový aspekt této disciplíny. Osvětlete vnitřní cesty ke své skutečné identitě.

Přečtěte si také