Denní horoskop VODNÁŘE na 24. 5. 2023

Vodnář 24. 5. 2023

Dnes možná stojíte před úkolem, který se zdá být stejně proveditelný jako vyprázdnění oceánu šálkem čaje. S pomocí druhých ho však nejen zvládnete, ale dosáhnete i výjimečných výsledků. Po fyzické stránce se pravděpodobně budete cítit plní síly a vytrvalosti, připraveni přenášet hory. Nebuďte příliš překvapeni, pokud se vám skutečně podaří několika pohnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Říká se, že činy mluví hlasitěji než slova, a pod vlivem dnešní astrální energie může řeč vašeho těla prozrazovat, jak moc byste se chtěli sblížit s někým, kdo vám je z osobních důvodů naprosto lhostejný. Dotyčná osoba váš podvod přímo prohlédne, ale také se jím nenechá vyvést z míry. Možná vám bude mít co říct.

Práce

Najděte si samotu, abyste se mohli slyšet přemýšlet uprostřed všeho hluku a hovoru, který se kolem vás děje. Klid a ticho jsou klíčem k vašemu duševnímu zdraví. Nejlepší práci odvedete, když budete sami. Nenechte se rozptylovat potřebami jiných lidí.

Peníze

Tento týden jste plní elánu, zejména pokud jde o peníze. To může být dalším impulsem k tomu, abyste se vydali ven a našli si více práce nebo přemýšleli o zahájení vedlejšího podnikání, které by zvýšilo vaše příjmy. Vesmír chce, abyste vyčnívali z davu, a tak se ujistěte, že jste jako osobnost vidět a slyšet. Aspekty ve vašem kariérním sektoru naznačují, že byste se měli snažit o klidné a sebevědomé vyjádření.

Zdraví

Považujte dnešní aspekt za příznivý k tomu, abyste se zaměřili na to, co cítíte, a mohli to přímo vyjádřit někomu jinému. Chcete vědět víc než jen to, zda jste šťastní nebo smutní  chcete být schopni někomu podrobně vyjádřit, co cítíte. To je stav, kdy vám někdo skutečně rozumí. Pro začátek se snažte porozumět sami sobě. To nutně začíná poznáním toho, co vaše tělo každý den potřebuje. Dostatek odpočinku a zdravá výživa jsou jen základy.

Přečtěte si také