Denní horoskop VODNÁŘE na 24. 7. 2022

Vodnář 24. 7. 2022

Napětí ve vzduchu je možná to, co potřebujete, abyste si lépe uvědomili podvědomé problémy, které ovlivňují vaše chování, Vodnáři. Je toho hodně, co ze sebe potřebujete dostat. Čím upřímněji dokážete mluvit o bolesti, kterou vám lidé způsobili, tím více lásky k vám v budoucnu poplyne. Otevřete komunikační kanály.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je díky dnešní souhře nebeských energií velmi vášnivá a živá. Znamená to však také, že někdo, kdo vás velmi přitahuje, může chtít přímou odpověď. Možná je unavuje čekat, až se rozhodnete, zda je to to, co právě teď opravdu chcete. Mohou si myslet, že chcete říci ne a jen se snažíte být milí.

Práce

Dnes jste nuceni sestoupit z oblak a vyrovnat se s realitou své pracovní situace. Není to tak zlé, jak si myslíte. Nebojte se odpracovat několik hodin, abyste měli práci hotovou. Jste mnohem výkonnější než obvykle.

Peníze

Je to týden rozvoje v oblasti vztahů. To by mohlo znamenat, že někdo, koho jste dosud váhali oslovit, je nyní pro vás jako stvořený, nebo že máte podpůrnou energii k tomu, abyste se pustili do něčeho hlubšího, ať už jde o osobní, nebo profesní záležitosti. Pokud jste usilovali o obchodní spojení, vesmír vám může pomoci. Mezitím váš domácí život potřebuje pozornost a nějaké další výdaje.

Zdraví

Dnešní planetární energie vám pomáhá v objevitelském myšlení. Schopnost vzpomínat na rané zážitky nebo zkoumat tělesné problémy je posílena vaší schopností kritického myšlení. Tento aspekt posiluje naše nejhlubší emoce a registruje každý kompliment i urážku. Využijte proto tento aspekt ke zvýšení svého povědomí o svém těle. Náročné cvičení jógy soustředí vaši mysl a vytvoří prostor pro vznik nového uvědomění. Netlačte na sebe, ale zůstaňte u tohoto cvičení.

Přečtěte si také