Denní horoskop VODNÁŘE na 25. 1. 2023

Vodnář 25. 1. 2023

Vodnáři, dnes budete myslet na cestování a možná si budete pohrávat s myšlenkou, že byste si skutečně vzali volno a vyrazili někam, kam jste se vždycky chtěli podívat. Možná vás bude chtít doprovodit přítel nebo milostný partner. Jediným problémem by mohlo být vymyslet, jaké místo chcete vidět nejvíc. To by mohlo zahrnovat poměrně obtížné rozhodování. Nedovolte, aby se z toho stala posedlost. Řiďte se svým srdcem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární atmosféra může zvýraznit určité aspekty vašeho vztahu se zvláštní osobou a také velmi silně poukázat na rozdíly mezi vámi. Pokud procházíte obdobím napětí a konfliktů, může dojít k vyostření situace. A přitom je to právě ta příležitost, na kterou jste čekali.

Práce

Vaši práci dnes obklopuje prvek podvodu, takže buďte obzvláště opatrní, komu a čemu věříte. Dávejte si pozor na dobře oblečené a usměvavé osoby, které se vám snaží prodat bláznivý nápad nebo novou pojistnou smlouvu. Ptejte se na zdroj.

Peníze

Tento týden se budete muset vyvarovat podvodů, i když se dějí ve jménu ochrany něčích citů. Aspekty ve vašem vztahovém sektoru ukazují, že vy nebo někdo jiný může být v pokušení ohýbat pravdu při vašem společném jednání. Vložte do své komunikace více pozornosti a zodpovědnosti. Lži, bez ohledu na to, jak malé nebo dobře míněné, se vám nyní mohou vymstít a hrozí, že zničí to, co by mohlo být skvělým finančním partnerstvím.

Zdraví

Váš typ osobnosti je obecně považován za intenzivní, ale to samozřejmě nemusí nutně platit pro každé vaše znamení! Intenzita vašeho znamení se nemusí ve vaší osobnosti vůbec projevit. V závislosti na svém individuálním horoskopu můžete mít intenzivní fyzickou energii nebo intenzivně oceňovat fyzickou aktivitu. Zablokovaná energie může způsobit vážné problémy v každé oblasti vašeho života. Existuje mnoho praktik, které se zabývají zablokovanou energií. Mezi ně patří například čínská medicína, jóga a chiropraxe.

Přečtěte si také